Велика транзакція DOGE на Robinhood: деталі та можливі наслідки

Велика транзакція DOGE на Robinhood: деталі та можливі наслідки

На популярній платформі Whale Alert була опублікована твіт про велику транзакцію, здійснену в криптовалюті Dogecoin, відомій цифровій валюті, що надихнулася мемами, з популярної торгової площадки Robinhood.

Транзакція сталася під час падіння DOGE на 5,84% протягом останніх 24 годин. На момент написання статті, Dogecoin торгується на біржі Binance за ціною в $0,0848.

Виявлено перекидання Dogecoin, зазначених вище, проведеної вищезазначеними валютними слідчими, загалом на суму 88 258 144 DOGE вартістю $7 474 518, оскільки імовірно, кит придбав таку велику кількість мем-монет на Robinhood, а потім вивів їх на холодний сховище гаманець.

Однак, деталі, які були поділені Whale Alert, показали, що, насправді, було дві транзакції - одна містила вищезазначені 88 258 144 DOGE, а друга містила майже втричі більше, а саме 220 709 018 DOGE. Другий переказ, проте, здійснювався між внутрішніми блокчейн-адресами Robinhood. Більший переказ оцінювався в суму $18 516 700 на момент його здійснення.

Згідно з U.Today, раніше на цьому тижні офіційний блог платформи X, яка належить Ілону Маску, заявив, що компанія має намір реалізувати онлайн-платежі для наближення платформи до візії `всезастосункового додатку` Маска.

Багато у громаді криптовалют все ще матіють надію, що Ілон Маск реалізує свою улюблену криптовалюту, Dogecoin, як засіб платежу на X / Twitter. Маск, однак, не зробив жодних заяв про це; однак, він кілька разів публічно акцентував, що X не планує запускати власну криптовалюту.

У подкасті, опублікованому у четвер, Маск підтвердив свою підтримку Dogecoin, заявивши, що не продавав жодного зі своїх DOGE.

В минулому році Маск додав кілька поліпшень до додатку X для розширення інструментів, які можуть використовувати контентмейкери - довгі повідомлення та живі відеотрансляції. Крім того, існують дві опції для монетизації їхньої роботи. Вони можуть пропонувати своїм підписникам підписку за невелику щомісячну плату, яка автоматично знімається з їх карток, або і активувати функцію Монетизації, завдяки якій популярні блогери можуть отримати частку від рекламних доходів, зароблених за допомогою X.

Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Взрывной рост комиссий на Shibarium
Обзор: Рост комиссий на Shibarium на 2,024% за 24 часа удивил. BONE - топливо сети и сжигает SHIB. Увеличение транзакций на 70% и аккаунтов на 157,14% вызвало вопросы. 🚀📈🔥
Просмотреть