Великі гравці вклали $1.6 млрд у BTC, можливий ралі ціни

Великі гравці вклали $1.6 млрд у BTC, можливий ралі ціни

Ціна BTC передбачуваний ралі? Великі гравці на ринку біткоїн вступили в купівельний френзі вартістю $1.6 мільярда

Стало відомо, що великі гравці на ринку біткоїн скористались останнім продажем, щоб накопичити першу криптовалюту, що свідчить про можливий майбутній розкол ціни.

Покупки гравців виділені даними, які поділився криптоаналітик Алі Мартінес у публікації X 4 серпня, де великі власники придбали понад 30 000 BTC на суму приблизно $1.62 мільярда за 48 годин.

Дійсно, масовий купівельний френзі виділяється зростанням виводів з бірж та помітним зменшенням запасів BTC на торгових платформах.

`За останні 48 годин великі гравці на ринку біткоїн придбали понад 30 000 BTC на суму приблизно $1.62 мільярда. Це видно по зростанню виводів з бірж та зменшенню запасів BTC на біржах,` - заявив Мартінес.

Зокрема, покупка відбулася тоді, коли біткоїн пережив значне коливання ціни нижче позначки в $60 000. Протягом цього періоду запас біткоїну на біржах стабільно зменшувався, що свідчить про те, що великі гравці переводять свої утримання з бірж на довгострокове зберігання. У цю операцію включалися утримання від 100 до 1000 BTC.

Беручи до уваги те, що біткоїн та загальний ринок криптовалют зазнали помітних втрат у останні дні, ця тенденція накопичення гравцями часто передує ралі цін. Зокрема, великі власники тендують накопичувати активи під час періодів консолідації цін перед значним рухом угору.

Поточна ситуація свідчить про те, що великі гравці позиціонують себе для потенційної тенденції до ралі цін, зменшуючи доступний запас BTC на біржах і збільшуючи рідкість активу. Наступні ключові цілі для спостереження за BTC

У той ж час, у відокремленій статті Мартінес також підкреслив, чого очікувати від руху ціни біткоїну. Він вказав на те, що біткоїн демонструє висхідну формацію у вигляді зростаючого клина в найближчій перспективі, технічної формації, часто пов`язаної зі спадними тенденціями.

Ця формація, що характеризується вищими піками та нижніми підніжками, конвергуючими до вершини, вказує на потенційний відвертання вниз.

На даний момент біткоїн торгується навколо $55 000, показуючи ознаки того, що він може піднятись далі до верхньої межі клина, приблизно $56 000 до $57 000.

Однак, за словами аналітика, трейдерам слід бути обережними, оскільки розподіл від цієї формації може призвести до значного відступу, потенційно знизивши біткоїн до приблизно $51 000.

Формація зростаючого клина зазвичай свідчить про те, що вгору напрямок ослаблюється, і продавці можуть скоро перебороти покупців, що призведе до руху ціни вниз. Аналіз ціни біткоїну

Тим часом, на момент подання звіту, біткоїн торгувався в зеленому діапазоні на денному графіку, з приростом понад 7% та оцінкою $55 300.

Беручи до уваги всі фактори, біткоїн зараз сильно залежить від биків, щоб підтримувати поточну моментум навколо рівня підтримки на рівні $55 000 та зберігати надії на те, що він підніметься до рівня $60 000.

Попередження: Контент на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал підлягає ризику.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть