1) Трамп закликає уряд не продавати Bitcoin
2) Біткойн у балансі уряду США
3) Продаж вилучених біткойнів урядом США
4) Плани Трампа щодо вилучених біткойнів
5) Найбільші тримачі біткойнів у світі
6) Чи правий Трамп?

1) Трамп закликає уряд не продавати Bitcoin 2) Біткойн у балансі уряду США 3) Продаж вилучених біткойнів урядом США 4) Плани Трампа щодо вилучених біткойнів 5) Найбільші тримачі біткойнів у світі 6) Чи правий Трамп?

Чому Дональд Трамп закликає уряд не продавати Bitcoin?

Президентський кандидат і прихильник криптовалютної індустрії Дональд Трамп вважає, що уряд США не повинен продавати криптовалюту.

Скільки біткойну є в балансі уряду США?

Згідно з аналітиками з платформи Arkham Intelligence весною уряд США мав понад 210 000 BTC на своєму балансі, що робить його одним з найбільших тримачів Bitcoin.

Як продаються біткойни, вилучені урядом США?

З 2014 року, Служба маршалів США продає вилучені BTC на закритих аукціонах. Проте, в кінці червня було оголошено, що USMS, частина Мін`юсту, яка відповідає за конфіскацію активів, обрала Coinbase Prime для зберігання та торгівлі вилученою криптовалютою.

Плани Трампа щодо вилучених урядом біткойнів

Під час конференції Bitcoin 2024 Трамп оголосив про свою наміреність створити стратегічний резерв Bitcoin. Він підкреслив, що криптовалюти можуть бути важливими для економічної конкурентоспроможності країни та пообіцяв ніколи не продавати біткойни, конфісковані урядом США.

Які країни мають найбільше біткойнів?

Сполучені Штати вважаються найбільшим тримачем Bitcoin серед усіх країн. Китай другий у списку Bitcointreasuries - його резерви оцінюються на 190 000 BTC. У 2020 році влада вилучила 195 000 BTC та декілька інших криптовалют від фінансової піраміди PlusToken.

Чи правий Трамп?

Трамп вважає, що рішення про зберігання активів стане основою стратегічного національного резерву від Bitcoin та виразив впевненість, що Bitcoin випередить золото та срібло за капіталізацією ринку.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть