Прогнози Пітера Шиффа щодо Bitcoin ETF

Прогнози Пітера Шиффа щодо Bitcoin ETF

Пітер Шифф, один із найбільш продуктивних критиків криптовалют, попередив, що покупці Bitcoin ETF будуть першими, хто кине корабель, як тільки справи підуть не так.

У нещодавньому повідомленні в соціальних мережах Шифф стверджував, що `спекулянти ETF` мають низький рівень переконаності.

`Вони увійшли на ринок заради подорожі та кинуть його, як тільки стане занадто важко`, - додав фінансовий коментатор.

У квітні, всього кілька місяців після запуску цих продуктів, Шифф прогнозував, що емітенти Bitcoin ETF можуть опинитися у судових позовах від своїх клієнтів через перетворення втрат.

Як повідомлялося U.Today, Шифф нещодавно зауважив, що Bitcoin перебуває в середині спадкового ринку проти золота. Але хто витримав?

Твердження Шиффа, що покупці Bitcoin мають низький рівень переконаності, ймовірно, не ґрунтується на реальності.

Як зауважив відомий аналітик ETF Ерік Балчунас, ті, хто інвестував у IBIT від BlackRock, залишилися байдужими до недавнього ринкового обвалу. Фактично, цей високоефективний продукт ETF побачив нульові потоки.

`Порівняно з деякими з цих грохани ці бумери, нібито Рок Гібралтар. Ви такі щасливчики, що маєте їх`, - він зауважив.

Тим часом, Bitcoin зараз торгується на рівні $56,298 після додавання 3.5% лише за останню годину. Це сталося після того, як він впав нижче $50,000 через глобальний обвал на фондовому ринку на початку цього тижня.

Слід відзначити, що Bitcoin вдалося відновитися після червневого обвалу в релятивно короткий проміжок часу через сильний попит на підвищення цін від інвесторів ETF.

У понеділок ETF зафіксували чисті витрати на суму $168 мільйонів, при цьому ARKB і GBTC втратили $69 мільйонів.

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть