Bitcoin: ралі задовольнення від знижок ставок & технічних індикаторів

Bitcoin: ралі задовольнення від знижок ставок & технічних індикаторів

Bitcoin вказує на ознаки ралі задоволення вимог термінових знижок ставок та технічних індикаторів

Економіст Джеремі Сігел закликає до термінових знижок ставок після недавнього ринкового обвалу. Досвідчений трейдер Пітер Брандт порівняв недавню продаж Bitcoin з 2015-2017 биковим циклом після піврічної активності. Дані від Arkam Intelligence показують, що великі інвестори зберегли свої позиції Bitcoin під час недавнього зниження. Дані ланцюжка показують, що короткострокові інвестори продають у паніці під час падіння ринку.

Ціна Bitcoin (BTC) відновлюється вище $55,00 у вівторок після стрімкого спаду, побаченого з кінця липня. Економіст Джеремі Сігел закликав до термінових знижок відсоткових ставок після недавнього ринкового обвалу. Тим часом дані Arkham Intelligence показують, що великі інвестори, такі як BlackRock, MicroStrategy, Grayscale та Fidelity, зберегли свої позиції Bitcoin під час продажу. Додатково, дані ланцюжка показують, що короткострокові інвестори продають у паніці, що вказує на можливе невелике відновлення перед тим, як зниження відновиться. Щоденний рух ринку: Bitcoin утримує $50,000, оскільки Джеремі Сігел закликає до термінових знижок відсоткових ставок Джеремі Сігел, професор фінансів і головний економіст, закликав до термінового зниження відсоткових ставок на 75 базисних пунктів у відповідь на недавнє падіння ринку, настоюючи на необхідності негайних дій і пропонуючи додаткове зниження наступного місяця, щоб краще узгодитися з цілями Інфляції та зайнятості Федеральної резервної системи (Fed), критикуючи повільну реакцію Fed як велику помилку політики, яка може погіршити негативні реакції ринку.

`Я закликаю до термінового зниження відсоткових ставок на 75 базисних пунктів у Федеральному фонді, з указівкою на ще одне зниження наступного місяця на засіданні у вересні - і це мінімум,` каже Джеремі Сігел з Wharton. Із ймовірністю 50 базисних пунктів до зниження ставок у вересні, яка сягає 98,5%, і деякі вимагають `термінових знижок ставок` перед засіданням — хоча такі зниження посеред завдань рідко зустрічаються — можливість зниження ставок у вересні може потенційно оновити крипторинок після недавнього падіння.

`Я закликаю до термінового зниження відсоткових ставок на 75 базисних пунктів у Федеральному фонді, з указівкою на ще одне зниження наступного місяця на засіданні у вересні - і це мінімум,` каже Джеремі Сігел з Wharton: pic.twitter.com/s4CgWx962Q — Squawk Box (@SquawkCNBC) 5 серпня 2024

  • Odds of a 50 BP rate cut at the September FOMC are now at 98.5% !! pic.twitter.com/UWZIV1ZnjX — Satoshi Flipper (@SatoshiFlipper) 5 серпня 2024

У понеділок досвідчений трейдер Пітер Брандт опублікував на платформі соціальних мереж X, що недавній продаж Bitcoin був схожий на 2015-2017 биковий цикл після піврічної активності. Брандт сказав: `Зверніть увагу, що спад $BTC з часу піврічної активності зараз схожий на той з 2015-2017 років цикл після піврічної активності.` За словами Бранта, ціна Bitcoin впала на 27% з рівня $650 на закритті тижня після піврічної активності у 2016 році до мінімуму $474 перед стрімким підйомом до $20,000 у грудні 2017 року. Подібно, недавнє падіння до $49,050 представляє 26% втрату з після-пов`язаного рівня $64,962. Однак сповільнення економічної активності в США та зростання напруги між Ізраїлем та Іраном можуть подальше понизити ціну Bitcoin перед ралі.

Пам`ятайте, що спад $BTC з часу піврічної активності зараз схожий на той з 2015-2017 років цикл після піврічної активності pic.twitter.com/cIm3WKzBog — Пітер Брант (@PeterLBrandt) 5 серпня 2024

  • Дані від Arkham Intelligence показують, що під час понедільного відчутного падіння ринку, важливі інституційні інвестори, такі як BlackRock, MicroStrategy, Grayscale та Fidelity, вибрали утримати свої позиції Bitcoin, сигналізуючи про міцну довіру у майбутнє криптовалюти.

Ваші хлопці продали всі ваші монети

… Але

BlackRock MicroStrategy Grayscale Fidelity

не зробили. pic.twitter.com/R2NY3rDPcQ — Arkham (@ArkhamIntel) 5 серпня 2024

Покажник Spent Output Age Bands USD від CryptoQuant відстежує вартість витрачених виходів залежно від часу їх створення, надаючи відомості про поведінкy довгострокових та короткострокових тримачів та їх взаємозв`язок із рухами цін. У випадку Bitcoin розподіл витрачених виходів за віком показує, що більшість ланцюжкової активності виникла від монет, молодших одного тижня, з понад 5,2 мільярда доларів, що пересувалися за одну годину з монет, які старші від тижня. Цей шаблон трат включав близько 850 мільйонів доларів у реалізованих втратах, з яких лише 600 000 доларів належать довгостроковим тримачам, більшість приходить від короткострокових інвесторів. Великий обсяг монет, утримуваних менше трьох місяців, вказує на те, що падання цін тисне новіших інвесторів до капітуляції.

Графік витрачениз виходів в Bitcoin Spent Output Age Bands за USD Технічний аналіз: Ймовірно, що BTC матиме ралі задоволення перед тим, як продовжить своє тривале зниження

Ціна Bitcoin порушила внизуючу лінію тренду (намальовану приєднуючи множинні коливання мінімумів з 5 липня) у п`ятницю, що призвело до 11,6% падіння протягом наступних трьох днів, і провівши тестування щоденної підтримки навколо $49,917 в понеділок. Проте, вона помірно відновлюється на момент написання вівторка, торгуючи на 3,5% вище на рівні $55,892.

У такому випадку, BTC може побачити `мертву кішку` — короткочасне зростання ціни в контексті більшої тенденції внизу — можливо зустрінувши опір на рівні відбиття Фібоначчі на 61,8% у розмірі $62,066 (нарисовані від вищого коливання $70,079 29 липня до понедільного мінімуму $49,101). Цей рівень узгоджується зі зламаною лінією тренду та 100-денним Експоненційним середнім (EMA) на рівні приблизно $65,596, позначаючии це критичну зону реверсії.

Неуспіх прорватися вище $62,066 може спровокувати 19% падіння, звідси перевіряти щоденний рівень підтримки на рівні $49,917.

Індикатор Силу Руху (RSI) на щоденному графіку знаходиться навколо 32, трохи вище від перепроданого порогу. Це вказує на можливість тимчасового радісного ралі перед тим, як спадна тренд відновиться.

Графік щоденного часу BTC/USDT

Проте, закриття вище високого 2 серпня у розмірі $65,596 змінило б структуру ринку шляхом формування вищої високої на щоденному графіку. Такий сценарій може викликати 6% зростання ціни Bitcoin для перевірки щотижневого опору на рівні $69,648.

Поділитися: Crypto feed

Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть