Ефіріумський Pepe веде стрибок на 24%, обгінюючи інші мем-койни

Ефіріумський Pepe веде стрибок на 24%, обгінюючи інші мем-койни

Ефіріумський Pepe веде стрибок на 24%, перевершуючи мем-койни подвійної цифрової віднови

Мем-койни здалися стримати загрозу загальнопланового фінансового згортання у вівторок, і маркер Ефіріуму Pepecoin веде пакет.

PEPE зріс на понад 22% до $0.0000007673 у вівторок вранці, ідеально відновивши втрати, які він зазнав у понеділок. Лише вчора активи у всіх напрямках—криптовалюта та традиційні ринки—суттєво впали через широкі геополітичні та фінансові проблеми.

Маркер, який все ще коштує частку цента, зараз знаходиться на ринковій капіталізації приблизно $3.22 мільярди. За останній тиждень відзвітування він втратив близько 35% в цілому.

Інші мем-койни сьогодні повернулися у великому стилі після величезних втрат на початку тижня. BONK, головний мем-койн Солани, зріс майже на 18% сьогодні зранку. На момент написання він торгується за $0.00001956 та знаходиться на ринковій капіталізації $1.3 мільярда. Як і PEPE, нові доходи BONK майже стерли втрати монети у понеділок.

Конкурент BONK за звання найкращого мем-койну Солани, Dogwifhat (WIF), також насолоджувався значними доходами. WIF зросла на понад 14% сьогодні і в даний момент торгується за $1.4 мільярда—незважаючи на те, що вона впала на цілих 40% за останній тиждень.

Іншим найбільшим переможцем у світі мемів сьогодні стала улюблениця Ефіріуму Шиба Іну (SHIB), яка зросла на 18.4% сьогодні, до ринкової капіталізації приблизно $7.9 мільярдів. На момент написання SHIB продається за $0.00001348.

Тим часом мем-койн стартапу Brett (BRETT) зросла на космічних 46% для торгівлі за $0.09245 у вівторок вранці. Мем-койн, заснований на персонажі, створеному художником жабки Меттом Фуром, зараз досягнув ринкової капіталізації $919 мільйонів.

Поза бульбашкою мемів Солана також повернулася з вражаючим відновленням у вівторок. Маркер стрімко зросла на понад 19.6% за останні 24 години, перевищивши $143 перед тим, як стабілізуватися на $138.57 на момент написання. Учора SOL впала до $110, найнижчого показника за місяці.

Хоча сьогоднішні стрибки мем-койнів перевищили приріст інших криптоактивів, таких як Біткоін, вони узгоджені з загальною наративом відновлення в обличчі глобального фінансового спаду понеділка. Азіатські фондові ринки відновилися вівторок після досягнення історичних мінімумів напередодні; також американські ринки виглядають готові до відновлення.

Відредаговано Стейсі Елліотт.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть