Shiba Inu: Розвиток та Торговельні Показники

Shiba Inu: Розвиток та Торговельні Показники

Впадіння ринку не сповільнило розвиток Shiba Inu, як свідчать ці показники SHIB

Популярна соціальна платформа з інтелектом LunarCrush підкреслює вражаючі показники соціальної та ринкової активності Shiba Inu за останні півроку.

За даними LunarCrush, Shiba Inu спостерігав вражаюче зростання своїх соціальних та торговельних показників за останні півроку.

6М Соціальна + Ринкова активність

  • Соціальні взаємодії +2,760%
  • Активні творці, які публікують +2,805%
  • Ціна +53,7%
  • Торгівельний обсяг +452%

@Shibtoken

Соціальна активність Shiba Inu

Зокрема, SHIB добре виступив у плані соціальних взаємодій, кількості створених соціальних медіа-постів, активних творців постиців та постів із взаємодією.

Цей мем-коїн зафіксував збільшення соціальних взаємодій на 2,760% за останні півроку. Це свідчить про те, що соціальні медіа-пости, включаючи твіти про токен, зросли на 2,760%.

Щодо кількості соціальних медіа-постів, створених для Shiba Inu, цей показник зріс на 2,794%. Загалом кількість постів із взаємодією збільшилася на 3,467% за півроку.

Крім того, зафіксоване зростання кількості активних творців, які публікують про Shiba Inu за цей період. Цей показник показав помітний ріст на 2,805%. Тим не менш, соціальна домінантність та настрій Shiba Inu впали на 4,3% та 6,8% відповідно.

Торговельні показники

Крім того, LunarCrush також пролив світло на торговельні показники Shiba Inu за останні півроку. Згідно з даними, ціна SHIB зросла на 53.71% за останні шість місяців до $0.00001358.

Цікаво, що Shiba Inu зафіксував двоцифровий приріст, незважаючи на те, що недавно відчув великий спад від часу саги з FTX. Crypto Basic повідомив, що ціна SHIB впала понад 20% 5 серпня, опустившись до щоденного мінімуму в $0.00001087. Однак актив різко відновився і підскочив до понад $0.00001300.

Згідно з торговельними показниками LunaCrush, капіталізація ринку Shiba Inu зросла на 53,7% за останні шість місяців. Нарешті, дані LunarCrush показують, що торговельний обсяг SHIB статусно збільшився на 452% за цей період.

В цілому, галактичний рейтинг Shiba Inu зрос на 1 за шість місяців, що принесло йому 256-ту позицію у рейтингу AltRank від LunarCrush.

Поточна продуктивність SHIB

Тим часом, Shiba Inu в даний момент торгується за $0.00001391, зростаючи на 25,72% за останні 24 години. На момент публікації, ринкова капіталізація SHIB становить $8,18 мільярда, що робить його 13-м найбільшим токеном у світі.

Крім того, добовий торговельний обсяг Shiba Inu збільшився на 42,04% до $823,54 мільйонів. Це робить SHIB 17-м у списку криптовалют за обсягом торгів.

Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть