Bitcoin стрімко росте, Solana відновлюється

Bitcoin стрімко росте, Solana відновлюється

Bitcoin стрибає вище $56 тис. доларів, Solana веде відновлення після понеділкового руйнування

Біткоін та японські акції спрямовані на стабілізацію в умовах обговорення питань зниження ставок.

Інституційні інвестори продавали спотові ETF у понеділок.

Bitcoin (BTC) стрімко піднявся вище $56,000 уранці у вівторок в умовах загального відновлення ринку в Азії, коли шукачі вигідних угод втрутилися після стрімкого падіння цін у понеділок.

Дані від CoinGecko показують, що BTC зросла на 6%, це найвищий зріст ціни за 24 години з травня, спричинивши більше глибоке відновлення ринку. Ether (ETH) та XRP (XRP) зросли на 8%, BNB Chain’s BNB піднявся на 12%, а SOL від Solana стрімко зросла аж на 16%.

Розширений індекс CoinDesk 20 (CD20), який включає найбільші токени за ринковою капіталізацією без стейблкоінов, підскочив на 7,26% та зафіксував понад $95 мільйонів обсягу угод.

Японський Topix стрибнув близько 10%, ослабившись проти долара США, припинивши п`ятиденний сплеск. Фьючерси, що відстежують S&P 500, підвищилися на 1,5%, тоді як технологічно важливий Nasdaq 100 стрімко зросли на 2,1%. Відновлені надії на швидке зниження ставок Феду в результаті понеділкового глобального ринкового падіння, схоже, відновили ризиковий настрій.

Проте спостерігачі за крипторинком залишаються обережними щодо подальшого росту серед основних токенів.

“Ми можемо побачити корективний реакцію на ціну біткоїна,” - сказав Руслан Лєнка, керівник ринків у YouHodler, у листі до CoinDesk у вівторок. “Однак це зростання ймовірно буде обмеженим через пануючий песимізм на біржах.”

“Загалом, нещодавнє падіння ціни біткоїна не є значно гіршим, ніж падіння індексу Nikkei, що вказує на те, що поточний настрій обумовлений зовнішніми факторами, а не проблемами в крипторинку самому,” - сказав Руслан. “Поки неясно, чи ми входимо в ведмежий ринок, і багато буде залежати від результатів фондових ринків цього місяця.”

У понеділок крипто- та глобальні фондові ринки пережили одне з найглибших падінь за останні роки. Спричинив сильний єнський падіння розгортання розрахункових угод, що прискорив продажі, що розпочалися на минулому тижні внаслідок геополітичних тенсій у Середньому Сході.

Японський індекс Topix 100 відзначив найбільше падіння з 2011 року. Тим часом, єнська ціна біткоїна на біржі bitFlyer в Токіо впала майже на 15%, значно більше, ніж доларова ціна на західних біржах.

Інституційні інвестори продавали державні спотові ETF на біржах BTC в умовах тяжкого обсягу угод у понеділок. Продукти, внесені до США, записали чистий вивід 168,4 мільйона доларів, що призвело до загального зняття коштів понад 300 мільйонів доларів цього місяця.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть