Рівень для біткойну: репутація та стійкість

Рівень для біткойну: репутація та стійкість

Економістка Ноель Ейчесон ділиться найважливішим рівнем для біткойну

У дуже турбулентний день для глобальних ринків криптовалюти виявилися одними з найбільш постраждалих активів, з біткойном, який впав на 15%, це його гірший день з червня 2022 року.

Це стрімкий спад викликав нові дискусії про репутацію біткойна як «безпечного пристановища» та захист від ринкової нестабільності.

Гостре падіння біткойна настало після вихідних інтенсивних продажів по широких ринках. Промисловий індекс Доу-Джонса впав на 1000 пунктів у понеділок, додавши до падіння на 611 пунктів у п`ятницю. Тим часом, технологічний композитний індекс Насдак впав в один момент на 6%. У цьому середовищі біткойн втратив до 17% вартості, викликаючи стурбованість інвесторів.

Під час періодів ринкової невпевненості біткойн часто очікується, що він буде виступати в розрив з загальними тенденціями. Проте інвестори та аналітики криптовалют стверджують, що маневреність біткойна робить його як ризикованим активом, так і зберігачем вартості. «Біткойн – це захист від невизначеності, це також ризикований актив, це також інвестиція для відсоткових ставок, так багато речей. Певним чином, через різноманітність його тенденцій», – розповіла CNBC економістка та авторка розсилки «Crypto Is Macro Now» Ноель Ейчесон. «Тому він зазвичай має більш міцні ніж інші ризиковані активи, такі як акції».

Незважаючи на останні втрати, біткойн зріс майже на 20% за рік порівняно із зростанням S&P 500 на 9%.

До подій цього вихідного, біткойн знайшов підтримку навколо $55,000, але мав проблеми з проривом стелі в $70,000. Ейчесон вказує, що цей рівень підтримки може привернути інвесторів вартості. «Інвестори вартості побачать $55,000 як дуже хорошу ціну для взяття позиції, особливо якщо біткойн має бути захистом від світової турботи зі структурою на довгий термін», – додав він.

*Це не інвестиційні поради.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть