Спад ціни біткоїна після поділу: аналіз та порівняння з попередніми циклами

Спад ціни біткоїна після поділу: аналіз та порівняння з попередніми циклами

Після поділу біткоіна (halving) відбувся спад, який дуже схожий на патерни, спостережені під час бикового циклу 2015-2017 років, що вказує на подібний траєкторію.

Сьогодні біткоін повернувся до цінового каналу у розмірі $49,000 вперше за понад сім місяців. Цей діапазон цін з`явився після того, як вартість біткоіна впала з рекордних $61,000 до $49,000, що відзначає значний корекційний рух майже на 20% всього за один день.

Варто зауважити, що крипторинок очікував нового історично максимального показника для біткоіна після останнього поділу. Однак актив постійно переживає невеликі значення. Біткоін торгувався на рівні $65,442 20 квітня, у день поділу, але з тих пір впав приблизно на 26%.

Історичні спади біткоїна після поділу

У своєму останньому оновленні ветеран трейдер Пітер Брент вказав на ринкові дані, які показують, що останній спад біткоіна схожий на биковий цикл у 2015-2017 роках.

Дані підкреслили, що другий поділ біткоїна відбувся 9 липня 2016 року. Протягом тижня поділу БіТіСі закрився на рівні $650. Однак головний актив спустився до мінімального рівня $470 через кілька тижнів, відзначивши спад після поділу на рівні 27%.

Графік Брента вказував на те, що біткоін протистояв бар`єру опори на рівні $790, який він мусив подолати, щоб увійти в нову цінову зону. Пізніше він переборов цю перешкоду і встановив новий циклічний максимум приблизно на рівні $20K через 24 тижні рік після поділу.

У третьому циклі поділу біткоін впав тільки на 10% після поділу, перш ніж встановити новий історичний максимум приблизно на рівні $69K через 25 тижні рік після поділу.

Тим часом, біткоін вже впав на 26% у поточному циклі, як у 2015/2017 роках. Біткоїн все ще знаходиться в межах свого поділу року і вже пропонує 16 тижнів консолідування.

Він продовжує боротьбу зі значним бар`єром опори на рівні $73,800 і кілька разів не вдалося захистити поріг вартості в $70K після повторного входу. Бар`єр опори по відношенню до біткоїна

Одночасно багато коментаторів викликали погляди Брента. Вони вказують на декілька ключових відмінностей, включаючи досягнення біткоїна нового історичного максимуму перед останнім поділом, що відрізняється від минулих тенденцій.

Крім того, поточні індикатори глобальної рецесії вказують на унікальний негативний тиск на біткоїн у цьому циклі.

На момент публікації біткоін встановився на рівні приблизно $52,023, розслабившись після інтенсивної волатильності, відчутної раніше сьогодні.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть