Заява Майкла Сейлора про Bitcoin під час ринкового падіння

Заява Майкла Сейлора про Bitcoin під час ринкового падіння

Майкл Сейлор випустив заяву про Bitcoin під час ринкового падіння на 1 мільярд доларів.

Криптовалюти постраждали від хвилі ризику на глобальних ринках у понеділок, з Bitcoin, що впав більш ніж на 16% в один момент. Спади відбулися в контексті заглиблення глобального ринку акцій, що свідчить про стурбованість щодо економіки.

Загальна ліквідація за останні 24 години зросла до 1,07 мільярда доларів, при цьому довгі позиції були відповідальні за 908,51 мільйона доларів wipeout, за даними CoinGlass.

Посеред спаду Майкл Сейлор, голова та співзасновник MicroStrategy, відправив оптимістичний твіт: «Вірте у Bitcoin». Повідомлення Сейлора приходить у критичний час, коли ринок бореться зі страхом та невизначеністю.

Bitcoin впав до ​​мінімуму $49,050 на ранкових торгах у понеділок, продовжуючи свій спад вже вчетверте поспіль. Падіння ціни Bitcoin на найнижчому рівні в понеділок залишив криптовалюту на рівнях, які останній раз були бачені в лютому.

Посеред останніх подій повідомлення Сейлора підкреслює потребу інвесторів у підтримці своєї впевненості незважаючи на короткострокові коливання ринку. Що показують аналітики та індикатори стосовно ціни BTC.

На момент написання Bitcoin торгувався на 12,35% нижче за останні 24 години до $52,861, що призвело до шорт-випадку на 24%, найгірший результат з того часу, коли обвал FTX. Bitcoin був підданий впливу різних факторів з того часу, як досяг позначки в 73,798 доларів в середині березня.

Як відзначає Алі Мартінез, криптоаналітик, історично серпень і вересень були найгіршими місяцями для цінової динаміки Bitcoin з середніми втратами -7.82% та -5.58%, відповідно.

Хоча Bitcoin втратив важливу підтримку на рівні 57,000 доларів, CryptoQuant підкреслює можливість падіння до 40,000 доларів, бо трейдери стикаються з негативними нереалізованими маржами витоків з прибутку з листопада 2022 року.

З іншого боку, Алі висвітлила можливість підйому, зауваживши, що 30-денний Bitcoin MVRV Ratio був таким низьким, як з листопада 2022 року, що вказує на дно та відмінну можливість покупки.

Згідно з Алі, TD Sequential також показує сигнал на покупку на годинному графіку біткоїна, передбачаючи підйом до 54,000 або 56,000 доларів.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть