Ціна Shiba Inu та ShibaSwap v2: хайп, сподівання та невизначеність

Ціна Shiba Inu та ShibaSwap v2: хайп, сподівання та невизначеність

Ціна Shiba Inu та ShibaSwap v2: хайп, сподівання та невизначеність

Shiba Inu - це альткойн з собачою тематикою, який вважається гідною альтернативою Dogecoin. Незважаючи на волатильність ринку, передусім через такі домінуючі токени, як BTC та ETH, вартість SHIB продовжує коливатися. ShibaSwap - це платформа DeFi, в якій є всі необхідні елементи децентралізованої біржі (DEX). Команда Shiba Inu працює над випуском версії v2 у найближчі дні, що викликає оптимізм та сумніви в спільноті.

Стаття розглядає обидві сторони питання, досліджуючи вплив на ціну SHIB.

  • Потенційні позитивні впливи

Наразі SHIB торгується за $0.000009065 зі зростанням на 1.83% за останні 24 години. За останні 7 днів це відображає зростання на 2.52%, а за останні 30 днів - падіння на 16.05%. Спільнота сподівається, що введення ShibaSwap v2 позитивно позначиться на оцінці токена, стверджуючи причини, зазначені нижче:

  • Збільшений функціонал

ShibaSwap v2 вводить нові можливості, такі як інтеграція NFT, механізми зжигання токенів та стейкінг, щоб згадати лише деякі з них. Цього достатньо, щоб привернути більше користувачів, збільшуючи прийняття мережі та токена.

  • Покращена ліквідність

Більше користувачів підвищить ліквідність мережі і сприятиме стабільності цін. Зростання оцінки також вважається очікуваним.

  • Ентузіазм спільноти

Лише введення ShibaSwap v2 викликало багато захвату у спільноті. Незважаючи на те, що обсяг торгів за 24 години свідчить протилежне, це призвело до збільшення схильності до покупок.

  • Зростання екосистеми Shiba Inu

Це ґрунтується на припущенні, що запуск версії v2 буде успішним. Наслідки повинні охопити всю екосистему для привернення розробників та користувачів. Для реалізації цих переваг необхідно успішне введення ShibaSwap v2.

Всі ці фактори сприятимуть зближенню SHIB з бичими передбаченнями щодо Shiba. Оцінюється, що токен сягне позначки $0.0000250 до кінця 2024 року.

  • Потенційні негативні впливи

Існує й інша сторона медалі - можливі негативні наслідки. Вони можуть настати лише в разі невдачі ShibaSwap v2 або випуску без значного ринкового сприйняття.

  • Затримки та проблеми

Обидва ці сценарії будуть заспокоювати спільноту відносно будь-яких інших розвитків. Технічні виклики вже займають перше місце серед негативних факторів.

  • Невиконані очікування

ShibaSwap v2 повинно відповідати розумним очікуванням. Одним зі способів уникнути розчарувань є встановлення межі порівняно з нереалістичними очікуваннями.

  • Загальна ринкова ситуація

Настрій, що панує на ринку в цілому, вплине на розвиток екосистеми Shiba Inu.

Ентузіазм в шіб-армії відмовляється визнавати можливі негативні наслідки. Однак, їх слід мати на увазі, щоб уникнути розчарувань.

Висновок

Поки Shiba Inu не запустить ShibSwap v2, невизначеність продовжуватиме існувати. Ціни на токени врешті-решт зможуть зрости, зважаючи на те, що сфера криптовалюти відновлюється після продажевого тиску. Рекомендується користувачам провести дослідження перед початком роботи з екосистемою Shiba Inu або розширенням своєї присутності в ній.

Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Солана Сикер: Революционный смартфон для Web3
Смартфон Солана Сикер интегрирован с блокчейном, имеет улучшенные характеристики, поддерживает AI. Предзаказы открыты за $450, отправка в 2025 году. Интерес вызвал $70 млн дохода и рост цены на SOL. Время покажет успешность внедрения криптовалют. 📱💰🚀
Просмотреть
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Реализация смарт-контрактов на платформе XRP Ledger: пошаговый подход
Обзор: Гендир XRPL Шварц поддерживает осторожную интеграцию смарт-контрактов, недавний пост оценивает программные возможности, способствующие использованию в реальном мире. Подчеркивает постепенное увеличение доверия. Развитие XRPL EVM sidechain предполагает дополнительное пространство для смарт-контрактов на платформе. 🚀🔗 #XRPL #смартконтракты
Просмотреть