Bitcoin (BTC) Сигнали Покупки Відсутні На Ринку

Bitcoin (BTC) Сигнали Покупки Відсутні На Ринку

Bitcoin (BTC) спалахує сигнал покупки, але інвестори можуть не бути зацікавлені

Протягом останніх семи днів вартість Bitcoin (BTC) впала на 10%. Вона трималася у напрямку вниз з моменту, коли вона обмінювалася на тижневий пік у $69,801 29 липня.

На момент написання цього тексту, провідний цифровий актив торгується за $60,551, пропонуючи можливість купити для тих, хто хоче торгувати проти ринку. Однак оцінка соціальної активності монети показує, що трейдери не поспішають `купувати цей спад`. Трейдери Bitcoin відмовляються від `купівлі спаду`

Відношення ринкової вартості Bitcoin до реалізованої вартості (MVRV) вказує на те, що провідна криптовалюта може бути недооцінена. Від`ємні показники цього відношення підтверджують це, коли їх оцінюють за різними рухомими середніми. Згідно з даними від Santiment, 30-денні та 90-денні відношення MVRV становлять відповідно -6,08 та -6,57. Відношення ринкової вартості Bitcoin до реалізованої вартості. Джерело: Santiment

Відношення MVRV актива порівнює його поточну ціну з середньою ціною придбання всіх його монет або токенів. Якщо відношення MVRV вище нуля, поточна ринкова вартість активу вище середньої ціни придбання для більшості інвесторів.

Навпаки, відношення MVRV нижче нуля вказує на те, що ринкова вартість активу нижче середньої ціни придбання всіх його токенів у обігу, що свідчить про недооцінку активу.

Від`ємне відношення MVRV створює можливість для вигідної купівлі, оскільки актив торгується за нижчою ціною, і трейдери можуть накопичити його на цьому рівні, щоб продати його пізніше за вищу ціну.

Проте, хоча спад ціни міг надати можливість для покупки, роздрібні трейдери не зацікавлені в накопиченні цього провідного активу. Це в основному через страх подальшого падіння цін. На момент написання цієї статті Fear and Greed Index BTC становить 34, вказуючи на те, що учасники ринку відчувають страх.

Додатково, в своєму пості на X постачальник даних on-chain Santiment зазначив, що, незважаючи на те, що поточний спад ціни схожий на той, що спостерігався в початку липня, той самий ентузіазм для покупки спаду ще не виник серед учасників ринку. Прогноз ціни BTC: Криптовалюта може впасти до рівня $50,000 або нижче

Аналітики прогнозують, що зростаючий негативний настрій на криптовалютному ринку та невигідні макроекономічні умови ставлять BTC під загрозу падіння до регіону ціни в $50,000 або нижче.

Згідно з псевдонімним аналітиком CryptoQuant Abramchart, володарі BTC не змогли зберегти важливий короткостроковий рівень підтримки $64,580, що представляє середню ціну придбання за останні шість місяців. Якщо монета залишиться нижче цього рівня підтримки, її ціна має схилитися `в район $53,000 до $54,000, що відповідає нижній межі спадного каналу`, визначає Abramchart.

Також, дослідницька фірма 10x Research зауважує, що BTC може впасти нижче $50,000. За її словами, послаблення ISM Manufacturing Index та потенційний спад на фондовому ринку збільшують цю загрозу.

Крім того, 10x Research вказує на те, що якщо Федеральна Резервна Система відреагує на спад на фондовому ринку екстреним пониженням ставки, це може сигналізувати про економічні труднощі, а не про відновлення, що загострить падіння BTC.

Згідно з читаннями рівнів Фібоначчі Retracement монети, якщо поточний спад триватиме, наступною цільовою ціною для BTC буде $58,699. Проте, якщо він свідчить про зростання, його ціна підніметься до $61,466.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть