Ціна біткоїна впала нижче $60,000 через страхи від рецесії в США

Ціна біткоїна впала нижче $60,000 через страхи від рецесії в США

Ціна біткоїна (BTC) впала нижче $60,000 у суботу на фоні зростаючих страхів, що США можуть занурюватися у рецесію, згідно з даними з TradingView.

Останнє зниження ціни наслідувало важку п`ятницю, позначену слабким звітом про робочі місця у США та значними криптопереказами криптопозикодавця Genesis, як повідомлено Crypto Briefing.

Дані від Департаменту праці показали, що економіка США додала 114,000 робочих місць у липні 2024 року, значно менше, ніж очікувані 175,000. Рівень безробіття також неочікувано зріс до 4,3%, свого найвищого рівня з жовтня 2021 року.

Ці цифри підкріпили тривоги про стан здоров`я економіки США, особливо після рішення Федеральної резервної системи (Fed) утримати процентні ставки на рівні 5,25% - 5,5% у середу.

Голова Феду Джером Пауелл натякнув, що можливо буде розглянута знижка процентної ставки у вересні, якщо економічні показники покажуть покращення. Однак, економісти хвилюються, що економіка США слабша, ніж усвідомив Фед. Поточне сповільнення економіки може спонукати до ранньої знижки ставок для підвищення попиту.

Охолодження ринку праці і зростання рівня безробіття спричинило реалізацію акцій на глобальних фондових ринках. Головні індекси, такі як промисловий індекс Dow Jones і S&P 500, стрімко впали на початку торгівлі у п`ятницю.

Біткоїн, який почав тиждень поблизу $70,000, впав нижче $62,000 у п`ятницю і подовжив свою спад на вихідних, показують дані TradingView. Флагманська криптовалюта зараз тримається на рівні приблизно $60,000, втративши понад 11% за тиждень.

Разом зі збитками, настрій інвесторів став від`ємним. Згідно з даними від Alternative.me, індекс страху та жадібності криптовалют покотився до 37, змінивши стан `жадібності` на `страх` вперше протягом трьох тижнів. Джерело: Alternative.me Біткоїн готується до хвилі полегшення: Santiment

Біткоїн готується до відновлення цін після тижня млявої продуктивності, заявив криптоаналітичний фонд Santiment у нещодавній публікації на X. 📊 Ринки криптовалют відкочилися по всій лінії, залишаючи трейдерів, що вимагають відновлення BTC під $50K знову. Проте історія показує, що коли ми бачимо таку низьку 7-денну середню доходність трейдера для головних плавів, як BTC, ETH, ADA, XRP, DOGE та LINK, ймовірності відбиття суттєво зростають. pic.twitter.com/cBGQ6cxyt2

За даними Santiment, відношення ринкової вартості до реалізованої вартості (MVRV), яке вимірює середній прибуток або збиток власників біткоїна, зараз становить мінус 5.5%. Історично такі низькі рівні передували ралі цін. Фонд відзначив, що біткоїн зазнав приросту на 7% і 9% у двох попередніх випадках (4 і 25 липня) при зниженні MVRV до цього рівня.

Santiment також вказав, що інші великі криптовалюти, включаючи Ethereum, Cardano, Ripple, Dogecoin та Chainlink, показують подібні ознаки недооцінки на основі своїх відношень MVRV.

Хоча минулі результати не є індикативними для майбутніх результатів, дані Santiment підказують, що хвиля полегшення може бути на горизонті для біткоїна і.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть