Прогноз ціни Bitcoin: Падіння на 10% і його наслідки

Прогноз ціни Bitcoin: Падіння на 10% і його наслідки

Аналіз ціни Bitcoin: Після тижневого падіння на 10%, Що чекає на BTC?

Ціна Bitcoin вчора відчула значний спад після розпаду підтримки на рівні $64K. Ціна зараз знаходиться в ключовій зоні, яка може визначити долю криптовалютного ринку середньостроково. Технічний аналіз

Автор: TradingRage

Щоденна діаграма

На щоденній діаграмі ціна падає після створення подвійного верху на рівні опори $68K. Рівень $64K також було порушено вниз, і криптовалюта перевіряє 200-денну рухому середню.

Якщо вона також не зможе утримати ціну, ринок ймовірно пройде глибше падіння до рівня $52K. Оскільки RSI також показує значення нижче 50%, момент вказує на можливе продовження руху вниз.

4-годинна діаграма

Придивившись до 4-годинної діаграми, ситуація здається трохи більш оптимістичною для Bitcoin. Ціна відскочила від рівня підтримки $60K з довгим хвостом і зараз торгується в межах між $64K та $60K.

Тим часом, перевірка зони підтримки $60K є дуже ймовірною, оскільки як момент, так і структура ринку натякають на цей сценарій. Чи витримає рівень $60K або розірветься, вірогідно визначить тенденцію ціни в наступні місяці.

Аналіз на ланцюжку

Автор: TradingRage

Короткостроковий власник Bitcoin SOPR

Після того, як Bitcoin знову не зміг створити новий рекордний максимум, аналіз поведінки інвесторів може надати підказок для кращих прогнозів майбутньої цінової дії.

Ця діаграма демонструє метрику короткострокового власника SOPR, метрику на ланцюжку, яка вимірює співвідношення прибутків/збитків, реалізованих короткостроковими власниками Bitcoin. Значення вище одиниці показують реалізацію прибутку, в той час як значення нижче одиниці вказують на реалізацію збитків.

Як показує діаграма, метрика STH SOPR недавно відновилася вище одиниці, оскільки ринок відновився з рівня $55K.

Однак після недавнього зниження STH SOPR знову знижується до одиниці, оскільки короткострокові власники реалізують лише маржинальні прибутки. Якщо ця тенденція продовжиться, ринок може бути переповнений надмірним постачанням, оскільки власники намагаються продати свої монети з мінімальними втратами.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть