Триває розпродаж Bitcoin: експерт прогнозує подію капітуляції

Триває розпродаж Bitcoin: експерт прогнозує подію капітуляції

Аналітик встановлює терміни для «події капітуляції» Bitcoin, яка має статися найближчим часом

Експерт з торгівлі криптовалютою запропонував, що триваючий розпродаж Bitcoin (BTC) ймовірно загостриться у найближчі тижні, зауважуючи, що актив ще вступить в можливу подію капітуляції.

У повідомленні на TradingView від 3 серпня аналітик Алан Сантана зазначив, що це прогнозування базується на детальному аналізі історичних рухів цін та критичних технічних показників, які попереджають інвесторів про значні турбулентності на ринку вперед.

За словами експерта, Bitcoin різко зріс понад $70,000 29 липня 2024 року, але ейфорія була недовготривала. Криптовалюта не могла підтримати цей рівень ціни навіть 15 хвилин, швидко падаючи нижче цього показника і торгуючи нижче $65,000. Це стрімке падіння вказує на переважний продажний тиск на цій ціновій позиції.

Натомість подорож Bitcoin вище $20,000 малює іншу картину. Після того, як він перевищив цей рівень наприкінці січня 2023 року, Сантана зауважив, що він залишався там стійко, ненадовго знижуючись до певного моменту у березні 2023 року. Ця тривала стабільність вище $20,000 є бичачим сигналом, що відображає міцну довіру ринку.

Однак сценарій понад $70,000 розповідає іншу історію. Bitcoin вперше перетнув цей рівень 11 березня 2024 року, але міг утримати його лише вісім днів протягом наступних місяців. Ця нездатність утримати понад $70,000 наголошує на низхідний тренд, підкреслюючи зусилля ринку утримати вищі оцінки. Терміни для наступної події капітуляції

Повторна нездатність утриматися понад $70,000 є знаком наближаючого ринкового виправлення. Тому аналіз Сантани попереджає про майбутню подію капітуляції, передбачувану протягом наступних одного-двох місяців.

`Я попереджаю вас, щоб ви не страждали, не втрачали гроші, як ми робили багато разів раніше, коли почали «торгувати» без досвіду і застрягли після значного зростання. Подія капітуляції відбудеться найближчим часом. Це може статися протягом 1-2 місяців, плюс-мінус `, - заявив експерт.

Одним із основних компонентів аналізу Сантани є Експоненційний ковзний середній (EMA) на 144 періода (EMA144). З історичної точки зору, цей технічний показник був ключовим рівнем підтримки та опори для Bitcoin. Починаючи з високого рівня в 2022 році, Bitcoin зустрів EMA144, який не взявся як рівень підтримки.

Після спаду EMA144 перетворився на рівень опори. У 2023 році Bitcoin прорвався через EMA144, перебуваючи навколо цього рівня протягом кількох місяців перед рішучим переходом його. Коли Bitcoin досяг нового історичного максимуму у березні 2024 року, він перевершив EMA144. Тепер спускаючись, очікується, що EMA144 знову вийде як підтримка.

Сантана зауважив, що для того, щоб Bitcoin розпочав нову хвилю бичачого ринку, першій криптовалюті необхідно перевірити EMA144 як рівень підтримки. Ця фаза перевірки критично важлива: якщо EMA144 утримується, Bitcoin може змінити свій курс і відновити зростання. Однак якщо він не втримується, криптовалюта може потребувати шукати нижчі рівні підтримки перед можливим відновленням.

Аналіз Сантани підкреслює критичне значення цієї фази, передбачаючи мінімальну ціну $40,000 для Bitcoin у наступних тижнях. Аналіз ціни Bitcoin

На момент публікації Bitcoin торгувався на рівні $61,664, провалившись понад 4% за останні 24 години. На щотижневому графіку BTC втратив майже 10%.

У цілому, короткостроковий рух цін Bitcoin показує значну волатильність, і падіння нижче підтримки у $60,000 може спричинити додаткові втрати.

Правові застереження: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під ризиком.

Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
Майкл Сейлор поддержал биткойн-документ BlackRock
🚀 Майкл Сейлор прокомментировал документ BlackRock, оценив его как отличное исследование ценности биткойна. BlackRock подчеркивает высокую доходность биткойна в последние годы, но признает его высокий риск и волатильность. BTC торгуется по $63,444, снижение объема торгов на 12,15%. 📈 #биткойн
Просмотреть
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть