Bitcoin занісений нижче $62,000 через ліквідації на $290 млн

Bitcoin занісений нижче $62,000 через ліквідації на $290 млн

Bitcoin занісений нижче $62 000, оскільки биковим криптовалютним бикам довелося зіткнутися з $290 млн ліквідацій.

Спроба Bitcoin (BTC) встигнути на скромну ралі під час торгівлі в США в п`ятницю була швидко придушена. Найбільша криптовалюта зазнала гострого падіння, впавши з $65,000 до менше $62,000.

Це раптове падіння викликало хвилю ліквідацій, стираючи $290 млн як в довгих, так і в коротких позиціях за останні 24 години. Bitcoin опустився нижче $61,000.

Ралі відновлення перед засіданням FOMC та позитивні дані CPI на липень сприяли биковому настрою. Однак довгоочікуване пониження ставок було відкладено, з наступним можливим рішенням у вересні. В результаті експітація на ринку криптовалют швидко спала, призводячи до песимістичних подій.

Слабкий звіт про робочі місця США на липень, опублікований раніше у п`ятницю, спричинив падіння облігаційних відсотків та долара. Зазвичай такий сценарій сприяє ризикованим активам, таким як акції та Bitcoin, але цього разу ні. Спочатку Bitcoin зміг дещо зрости, піднявшись вище $65,000. Проте, він швидко став жертвою ширшеї песимістични напруги, впавши нижче $62,000.

«Песимістичний макронстрим від високої цифри безробіття мав випадкові ефекти на крипто зі збільшеною очікуваною рецесією на віддаленому шляху. VIX перетнув вище 28 сьогодні, найвища публікація з часів регіональної банківської кризи в Mar23. Crypto vol market показав очікування на зниження цінової волатильності влітку, незважаючи на стрибки цін, які ми бачили останніми днями,» - пишуть аналітики QCP Capital.

Детальніше: Де торгувати фьючерсами на Bitcoin: Повний посібник

Додавши до песимістичного імпульсу, Genesis Trading перекинув понад $1.5 млрд в Bitcoin та Ethereum. Цей хід призвів до падіння BTC на 2.2% і корекції ETH на 2.5% за годину. Транзакції, виникаючі в результаті виплат в ознаку в платіжі кредиторам, включають 16,600 BTC та 166,300 ETH.

Під час цього ринкового перевороту як основні, так і новітні цифрові активи постраждали. Дані від CoinGlass показали, що Bitcoin був найбільш постраждалим, з ліквідаціями на суму $87.27 млн. Ethereum та Solana (SOL) відступили з $80.21 млн та $20.86 млн ліквідацій відповідно.

Детальніше: Передбачення ціни Bitcoin (BTC) на 2024/2025/2030 24-годинні ліквідації.

Цей розвиток наступає після кількох поставов цягів на крипторинку. На початку липня німецький уряд продав 50,000 BTC. Додатково, виплати від упадку біржі Mt. Gox розпочалися, і є загрожуючі продажі з запасу біткойну уряду США. Останні дії, пов`язані з Genesis, додаються до зростаючі списку факторів, що створюють тиск на зниження.

Виведення з біткойнових біржевих фондів (ETF) додають складностей на ринок. Згідно з SoSoValue, загальна чиста вивідка 2 серпня склала $237 млн. ETF GBTC від Grayscale бачив одноденну виведення на суму $45.94 млн, ETF FBTC від Fidelity відчував чисту вивідку $104 млн, а ETF IBIT від BlackRock зазнав одноденного введення на суму $42.8142 млн.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть