Інтеграція Monero у Keystone Hardware Wallet: перепрошування прошивки і партнерство з Cake Wallet

Інтеграція Monero у Keystone Hardware Wallet: перепрошування прошивки і партнерство з Cake Wallet

Keystone партнерує з Cake Wallet для інтеграції підтримки Monero, перепрошуючи програмне забезпечення за допомогою Rust. Принципи конфіденційності, децентралізації та відкритого коду Monero впроваджуються у нову інтеграцію апаратного гаманця.

Keystone Hardware Wallet оголосив, що вони офіційно розпочали роботу над підтримкою Monero на своїх пристроях Keystone, у партнерстві з Cake Wallet, популярним відкритим програмним гаманцем для користувачів Monero.

Ця співпраця спрямована на покращення безпеки та досвіду користувача для шанувальників Monero шляхом включення характерних особливостей Monero у апаратний гаманець Keystone. 1/ Увага спільнота @monero 📢

Це офіційно! Сьогодні ми почали працювати над підтримкою Monero на нашому Keystone разом з нашим партнером @cakewallet, провідним відкритим програмним гаманцем для користувачів Monero.

Ось що вам потрібно знати про цю інтеграцію #buildinpublic👇 https://t.co/aB2wiEtylP

Keystone перепрошує прошивку з Rust для інтеграції розширених функцій Monero

Розробницька команда Keystone працює над великим проектом: переписує прошивку з нуля, використовуючи мову програмування Rust. Ця перепрошивка включатиме характерний фразу зіткнення та техніку підпису кільця Monero.

Техніка підпису кільця є критичною для збереження таємності транзакцій та нелінійності, які є фундаментальними стовпами філософії Monero.

Після завершення перепрошивки прошивки наступним кроком буде адаптація Cake Wallet для забезпечення сумісності з Keystone. Ця зв`язок забезпечує, що користувачі Monero матимуть простий та безпечний досвід.

Ідеали, описані в `Маніфесті кіберпунктів`, написаному 31 рік тому, актуальні сьогодні і мають значний вплив на Monero.

Monero втілює цінності маніфесту, до яких входять анонімність, децентралізація, відкритість та спільнотою орієнтовані проекти. Ці ідеї резонують зі спільнотою Monero, підкреслюючи цінність конфіденційності та безпеки у цифрову епоху.

Цей останній розвиток збільшив інтерес до Monero (XMR). Токен продемонстрував ріст ціни сьогодні, демонструючи бикову поведінку на інакше ведучому ринку.

На час написання, XMR торгується за $160.89, зростаючи на 1.36% за останні 24 години, з денним обсягом торгів в розмірі $124.74 мільйони. Це свідчить про значний зріст більше, ніж на 15%, що демонструє ентузіазм ринку до недавніх подій.

Подивимося назад, було кілька помітних подій, які вплинули на екосистему Monero. CNF раніше повідомляв про зниження хешрейту Monero, який впав з 2.9 гігахеш на 29 травня до 1.78 гігахеш на 31 травня.

Це зменшення співпало з запуском `Операції Грати в кінцігру`, найбільшої операції Європолу проти бот-мереж на сьогодні. За словами Європолу, Monero допоміг в цих незаконних діях через свою стійкість до ASIC та GPU майнінгу, що робить його ідеальним для криптоспаму.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть