Ціна Bitcoin різко впала до $60K: що сталося?

Ціна Bitcoin різко впала до $60K: що сталося?

Ціна Bitcoin різко впала до рівня $60K, що стоїть за масштабним продажем?

Ціна Bitcoin впала на понад 4% у п`ятницю, оскільки продажі посилилися на ринку. BTC зіскочив з рівня $65,000 прямо до зони $60,000, оскільки банкрутна криптокомпанія Genesis завершує реструктуризацію.

Цифровий актив Genesis Global та її компанії завершили реструктуризацію у зв`язку з банкрутством та розпочали розподіл близько $4 мільярдів у криптовалюті та готівці серед кредиторів. Це включає виплати кредиторам Ether (ETH) та Solana (SOL). Genesis розподіляє $4 млрд у Bitcoin, ETH та інше

Genesis оголосив про початок виплат, розподіляючи $4 мільярди кредиторам та вказавши, що план не має на меті обмежувати відновлення на петиційному даті. Кредитори отримають у середньому 64% відновлення в натурі.

Це означає, що кредитори Bitcoin отримають 51.28% відновлення в натурі, а кредитори Ether отримають 65.87%. Однак у кредиторів Solana буде 29.58% відновлення, а кредитори альткоїнів отримають у середньому 87.65% відновлення в натурі.

Genesis підкреслив, що кредитори доларів США та стейблкоїнов отримають 100% відновлення у вигляді доларів США. Очікується, що кредитори матимуть право на додаткові відновлення після початкового розподілу, який залежатиме від результатів поточного злагодження вимог.

Згідно з оголошенням, кредитори Genesis встановили фонд судових справ на суму $70 млн, що складається з $26 млн в BTC, $13 млн в ETH та $31 млн в USD.

Arkham повідомив, що Genesis перемістив 16,6 тис. Bitcoin (приблизно на суму $1,1 млрд) та 166,3 тис. Ether (приблизно на суму $521,1 млн) як відшкодування кредиторам. Пізніше було підтверджено, що Марк Кубан отримав $19,9 млн в ETH від Genesi

с Банкрутства.

Гаманці, пов`язані з Genesis Trading, перемістили 16,6 тис. BTC ($1,1 млрд) та 166,3 тис. ETH ($521,1 млн) протягом останньої години - ймовірно, як відшкодування кредиторам.

Ціна Bitcoin впала майже на 10% за останні 7 днів, витягуючи вниз загальний ринок цифрових активів. BTC продовжив зростання до максимального рівня $69K в понеділок, що свідчить про повернення биків, тим часом, він доторкнувся до мінімального рівня $60K у суботу ранком.

Найбільша криптовалюта зазнала ще одного удару, оскільки Bitcoin spot ETF зафіксував загальний чистий виплив у розмірі $237 млн на 2 серпня. Fidelity BTC ETF (FBTC) мав чистий виплив в розмірі $104 млн за один день, а Grayscale BTC ETF (GBTC) побачив одноденний виплив у розмірі $45,94 млн. ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB) повідомляє про ще один значний виплив в розмірі $87,68 млн.

IBIT від BlackRock побачив виплив у розмірі $42,81 млн з позитивним потоком в розмірі $9,88 млн в міні BTC ETF від Grayscale. Загальні чисті активи Bitcoin ETF становлять $57,2 млрд.

BTC торгується за середньою ціною $61,639 на момент публікації. За рік його ціна зросла на 45%. Обсяг торгів за 24 години збільшився на 17%, становлячи $44,7 млрд.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть