Ставки Федерального резерву та вплив на біткоїн

Ставки Федерального резерву та вплив на біткоїн

Біткоін та криптовалюта зможуть збільшити свою цінність, оскільки падають ставки, що розширює глобальну ліквідність, так вважає віце-президент 21shares.

Голова стратегії криптовалютної інвестиційної компанії 21shares пояснив, що широкомасштабна продаж біткоїну внаслідок рішення Федеральної резервної системи залишити ставки на необмеженому рівні була частково пов`язана з зростаючими геополітичними напругами на Близькому Сході та переляком щодо ескалації конфлікту, що призвів до тимчасового перелому в безпеку. Він також зазначив, що очікувані зниження відсоткових ставок у вересні, листопаді та грудні можуть підвищити глобальну ліквідність та користуватися ризиковими активами, такими як біткоїн.

Еліезер Ндінга, віце-президент та голова стратегії та розвитку бізнесу в 21.co, материнській компанії 21shares, поділився своєю думкою про вплив відсоткових ставок і ринкової динаміки на біткоїн. 21shares є одним з найбільших емітентів обміну криптовалютними продуктами, торгованими на біржах (ETP). У середу Федеральна резервна система вирішила зберегти базову відсоткову ставку на рівні 5,25% до 5,50%.

`Біткоїн торгувався вниз на ~3% через день після того, як Федеральний резерв зберіг ставки на необмеженому рівні. Продаж був широко поширеним, так само як й Насдак, S&P 500 та золото також знецінилися,` - сказав він, додавши:

Ймовірним фактором, що вніс вклад у продажі, є зростаючі геополітичні напруги на Близькому Сході та страхи, що конфлікт може ескалюватися. Таким чином, ми спостерігаємо тимчасовий переліт до безпеки на тлі геополітичної невпевненості.

Ндінга підкреслив стійкість ринку американського біткоїн біржового фонду (ETF) серед більш широкого продажу. `Потоки в у.е. біткоїн ETF лишаються сильними незважаючи на ринковий продаж, з чистими припливами приблизно $170 мільйонів під час останнього тижня та понад $18 мільярдів припливів з моменту їх запуску в січні,` - продовжив він.

Звертаючись до перспектив відсоткових ставок, Ндінга зазначив очікування ринку на майбутні зниження ставок. `Щодо відсоткових ставок, ринок повністю враховує рішення про зниження ставок у вересні та приблизно 90% ймовірність подальших знижень ставок у листопаді та грудні, за допомогою інструмента CME Fedwatch,` - він сказав, підсумовуючи:

Падіння ставок може призвести до розширення глобальної ліквідності, що є позитивним для ризикових активів, таких як біткоїн та криптовалюта.

Як ви вважаєте, як рішення Федерального резерву щодо відсоткових ставок вплине на біткоїн та загальний ринок? Дайте нам знати у коментарях нижче.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть