Нові розробки на Arbitrum можуть змінити спад: Metalend та Blockscout підтримують платформу ArbOS 31 Bianca

Арбітражний ринок зазнав спаду на 14%, але нові розробки можуть змінити цей тренд

Арбітрум продовжує свій спад разом з загальним падінням ринку, якого сьогодні досвіджують інвестори. За останніми даними ринку, ARB впав майже на 14% з минулого тижня, що ставить більший тиск на биків для сповільнення ведмединого приливу.

Однак, на платформі відбуваються декілька розробок, які можуть вплинути на сприйняття інвесторами в довгостроковій перспективі. Ці нові доповнення можуть визначити успіх першої половини місяця для інвесторів та трейдерів. Наразі кілька проектів підтримують Arbitrum

Компанія з позичання на блокчейні Metalend нещодавно оголосила про свою підтримку для Arbitrum на своїй власній платформі. Цей новий додаток до кола Arbitrum буде спонукати користувачів до платформи, використовуючи вже велике спільноту Metalend.

Займаючи все більшу позицію в сфері позик криптовалюти, платформа може відчути зростання у цьому секторі ринку. Однак вони не єдині, хто кидають вирішальний виклик. MetaLend з радістю оголошує, що ми запустили підтримку для @arbitrum!

Тепер ви можете перейти на https://t.co/xnBCsmSwdo, щоб відстежувати та торгувати (використовуючи агрегатори DEX) вашим @arbitrum портфелем.

Ви можете відстежувати кілька гаманців в одному вигляді, і незабаром ви зможете відправити ліміт...

Blockscout оголосив про свою підтримку для Arbitrum One, надаючи інвесторам та трейдерам доступ до цілого списку функцій для аналізу даних on-chain на Arbitrum. Функції, такі як глибокі дані блоків, перевірені смарт-контракти та повний доступ до API, - це деякі з речей, до яких матимуть доступ користувачі Arbitrum через це.

Функція DAppScout платформи також допоможе користувачам фільтрувати dApps з низькими показниками безпеки, покращуючи користувацький досвід та надаючи їм можливість зберегти свої кошти в безпеці від зловмисників.

ArbOS 31 ‘Bianca’ для привернення більшої кількості розробників

ArbOS 31 - це пропозиція, яка розширила б позицію Arbitrum в області розробників. Якщо вона буде прийнята, буде додано кілька ключових функцій, таких як Stylus VM, яка дозволить ланцюгу Arbitrum підтримувати більше мов програмування, таких як Rust та C++.

Щоб упростити, Stylus VM буде використовуватися розробниками для написання коду на їхній мові експертизи, а не переходити на Solidity, рідну мову кодування Arbitrum. Ця зміна спростить розгортання смарт-контрактів, оскільки будь-який смарт-контракт, написаний на платформі, буде сумісний з існуючими смарт-контрактами на основі Solidity.

Пропозиція також охоплює впровадження Passkeys, системи ідентифікації без пароля для захисту даних і коштів користувачів, та Nova Fee Router, який зробить збір платежів на Arbitrum DAO ефективнішим.

Arbitrum також оголосив, що голосування за пропозицію вже доступне.

Довготривале відновлення для ARB?

Ведмежа позиція на ринку може тривати аж до середини серпня, що ставить перед биками ARB важливе питання: чи спробувати сповільнити ведмедів зараз, чи спробувати на пізніший час.

Поточне положення ARB подальше загрожує будь-якому потенціалу наближених майбутніх приростів для інвесторів та трейдерів. З ринковим середовищем, що сприяє ведмедям у короткостроковій та середньостроковій перспективі, інвестори та трейдери будуть відчувати ще більший біль від цього.

Інвесторам тоді варто чекати на прекрасну можливість, спостерігаючи за рухами біржі перед тим, як ухвалювати рішення.

Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть