Прогнози Ванека: Bitcoin до $350,000

Прогнози Ванека: Bitcoin до $350,000

Ціна Bitcoin Прогнозується Досягнути $350,000 за Відкомпанії Ванек

Під час недавнього виступу на Fox Business, генеральний директор VanEck Ян ван Ек прогнозував, що ціна Bitcoin може вибухнути до $350,000.

Як ван Ек прийшов до цієї цілі? На вказаному рівні ціни Bitcoin зможе досягти половину всього ринкового капіталу золота.

В довгостроковій перспективі, за словами керівника, ціна Bitcoin може вибухнути аж до $2.9 мільйона.

Він додав, що `немає сумнівів`, що Bitcoin наразі приймається так само, як і золото. `Я просто думаю, що це очевидно`, - додав він.

Ван Ек також зазначив, що інвестори повинні мати свої власні диверсифіковані портфелі.

Раніше цього року генеральний директор Blockstream Адам Бек прогнозував, що провідна криптовалюта може відповідати до $700,000. У цьому випадку вона захопить весь ринковий капітал золота.

Наразі ринковий капітал золота становить вражаючі $16.8 трильйона. Жовтий метал недавно досяг нового історичного максимуму в $2,500.

Тим часом, Bitcoin недавно став під тиском нових продажів, знову падаючи нижче рівня $63,000. Він відстоїть на 14.8% від досягнутого в березні історичного максимуму. Однак, ван Ек недавно заявив, що такі корекції криптовалюти є нормою для таких волатильних активів.

Критик криптовалют Пітер Шифф недавно прогнозував, що Bitcoin почне виступати гірше за золото протягом наступних двох років. Ванек запускає криптовалютний ETF

Як повідомлено U.Today, керівник Ванек описав схвалення Ethereum ETF як історичний зворот у червні. Це стало однією з компаній, які нарешті змогли запустити ці продукти в липні.

У кінці червня Ванек також подав пропозицію на запуск фонду, пов`язаного з Solana, на базі миттєвого обміну.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть