Нові подання у справі SEC проти Binance: оновлення відносно SOL

Нові подання у справі SEC проти Binance: оновлення відносно SOL

Привіт!

Прошлу ніч я пройшов повз швидку, що належить якійсь стартапу швидкої допомоги під назвою `Ambulnz`.

Я розумію, що існує багато компаній. Вони всі не можуть мати назви першого класу. Але на твою користь, якщо ти називаєш стартап, просто використовуй реальні слова з написанням, що легко вимовити.

Також: Ні, SEC не сказала, що SOL не є цінним папером

У вівторок нова подання у справі SEC проти Binance показала, що SEC має намір скасувати своє твердження, що ряд токенів, перелічених на Binance, включаючи SOL, є цінними паперами.

Після усунення заявлення про незареєстрований цінний папір, зауваження швидко поширилися в соціальних мережах, що SEC більше не визначає SOL як цінний папір.

Та це, ймовірно, не так, кажуть юридичні експерти. Скоріше, SEC робить стратегічний крок у своїй судовій справі проти Binance.

Подальше розслідування показало, що SEC ймовірно не змінила своєї думки, що SOL є цінним папером, оскільки вона робить ту саму заяву у своєму провадженні проти Coinbase.

Інші адвокати криптогалузі, схоже, загалом погоджуються з поглядом Тігга.

Ціни на SOL втратили попередню силу, коли прийшов серпень. Токен програв 9,7% за останні 24 години та торгується приблизно за $162 після підйому до $193 у понеділок.

Криптоактиви зазнали впаду сьогодні, незважаючи на відкриття голови Федеральної резервної системи Джерома Пауелла дверей для можливого зниження ставок в вересні, що теоретично могло бути позитивним для криптовалют.

Також SOL залишається приблизно на рівні 10% за 30-денний період.

Що відбувається з Скотті Піппеном? Легендарний баскетболіст недавно виступив у соцмережах для просування свого нового проекту: токенізації іконічного баскетбольного м`яча з Фіналу НБА 1991 року. Проект має на меті поєднати спортивну історію з технологією блокчейн, пропонуючи уболівальникам фракційну власність на реальний актив (RWA).

Оголошення Піппена містило кілька дивних постів, включаючи штучні ім`я із ША, якій обнімаються в ліжку з м`ячем, їздять в авто з ним, пристібленим у пасажирському сидінні та душать з м`ячем (під час того, як були на собі свої майки, звісно). Він завершив пости коротким переказом (дійсно дивовижного) сну, пов`язаного з припущеною підтримкою проекту з боку творця Біткойн Сатоші Накамото.

Соціальна відповідь на проект Піппена була переважно негативною, особливо з боку користувачів Solana, багато з яких відмітили його неловкий підхід.

Інші зауважили про брак справжнього розуміння простору криптовалюти Скоттом Піппеном, кажучи, що «Це втілення того, що зовнішній спостерігач вважає успішним у криптовалюті».

Крім цього, аналіз ціноутворення показує, що SOL зазнав втрат, торгуючись на рівні близько $162 після підйому до $193 в понеділок. Криптовалюти зазнали втрат сьогодні, незважаючи на відкриття головою Федеральної резервної системи Джерома Пауелла можливого зниження ставок в вересні, яке теоретично могло б бути позитивним для криптовалют.

Також SOL залишається приблизно на рівні 10% за 30-денний період.

Вітання від Тома Момберга, адвоката у DLx Law:

Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть