Bitcoin Layer-2s: Інвестиції та Зростання Інтересу

Bitcoin Layer-2s: Інвестиції та Зростання Інтересу

Bitcoin Layer-2s Attract VC Funding Amid Rising Interest

Bitcoin Layer-2 (L2) рішення залучають значні інвестиції та залучають увагу користувачів. Цей зростаючий інтерес свідчить про те, що ринки можуть бути на порозі нової нариси.

Підтримуючи низку активних розробок та інвестицій у технології Bitcoin L2, може розгорнутися новий розділ в історії Bitcoin. Bitcoin Layer-2s Keep Gaining Traction

Згідно з останнім звітом від Galaxy Майкла Новограця, проекти Bitcoin Layer-2 зібрали разом вражаючі $94.6 мільйона у другому кварталі 2024 року. Це представляє значний зріст на 174% квартал до кварталу, з експертами, що зауважують, що принаймні 65 проектів ідентифікують себе як Bitcoin Layer-2.

Рішення Bitcoin Layer-2 - це протоколи, побудовані на основі базового шару Bitcoin, щоб збільшити масштабованість та функціональність. Ці рішення обробляють транзакції поза основним блокчейном, вирішуючи обмеження в продуктивності транзакцій, часі підтвердження блоку та витрати. Вони забезпечують безпеку мережі Bitcoin, дозволяючи використовувати розширені функції, такі як складні смарт-контракти. В результаті утиліта Bitcoin розширюється у таких сферах, як платежі, DeFi, NFT та інші ринки.

Нагадаємо, серед помітних прикладів є Mezo, Bitlayer та Avalon Labs, які виграли BNB Incubation Alliance Round 2 на Bitcoin 2024. Mezo завершила свій стратегічний раунд фінансування на суму $7,5 мільйона 26 липня, очолила Ledger Cathay Fund. Це зробило загальне фінансування для Mezo в розмірі $30 мільйонів після його апрельського дебюту 2024 року. Mezo - це Bitcoin L2, який дозволяє HODLers отримувати дохід.

З іншого боку, Bitlayer зібрав $11 мільйонів у своєму раунді фінансування серії A, очолений Franklin Templeton.

“Участь Franklin Templeton є помітним кроком, оскільки Bitlayer стає першим проектом інфраструктури Bitcoin Layer 2, який отримав стратегічну інвестицію від установи з ліцензією на ЕТФ,” сказав Bitlayer.

Помітний зріст інвестицій підкреслює зростаючу впевненість та підтримку для масштабувальних рішень. L2s Could Fuel New BTC Bullish Wave

Тим часом, Lightning Network стоїть серед найпопулярніших Bitcoin L2s. Ще один, Stacks (STX), рекламується як “провідний Bitcoin L2 для смарт-контрактів, додатків та DeFi. Спільнота STX затвердила оновлення Накамото раніше у році, зробивши мережу швидше і зі швидкими часами блоку.

“Bitcoin Layer-2 був занедбаний категорією у криптосвіті занадто довго, але ця наративна історія на порозі вибуху. Оновлення Накамото Stacks відбудеться в кінці серпня і розблокує програмованість Біткойна. Дозволивши смарт-контрактам та dApps взаємодіяти безпосередньо з Bitcoin через sBTC. Stacks відкриває нову реальність можливостей для застосунків на основі Bitcoin,” прокоментував популярний користувач Sakemate.

Зростаючий фокус на масштабуючі рішення вказує на потенційний зміну наративу щодо Bitcoin у 2024 році. З постійним розвитком Bitcoin та пристосуванням до змінних вимог цифрової економіки, цей новий наратив може призвести до буйної хвилі ціни активу, що потенційно приверне більше трейдерів до ланцюга та мережі BTC.

Результативна сила на ринку BTC може призвести до ротації капіталу в токени Layer-2, таких як STX, Elastos (ELA), SatoshiVM (SVM) та BVM (BVM), знову привертаючи їх увагу.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть