Масштабне розблокування токенів в криптопросторі: більше 1 млрд доларів у серпні

Масштабне розблокування токенів в криптопросторі: більше 1 млрд доларів у серпні

Avalanche очікує `найбільш бикове розблокування` серед широкого ринку – 1 мільярд доларів у випуску токенів

Дані про розблокування токенів показують, що кілька криптопроектів – Avalanche, Wormhole, Aptos, Sandbox, Arbitrum, Optimism та інші – планують випустити токени на суму близько 1 мільярда доларів у серпні.

Приблизно 260 мільйонів доларів буде випущено протягом перших трьох днів місяця.

Криптопроекти часто планують розблокування токенів, щоб контролювати попит на активи та запобігти пересиченню ринку. Цей поступовий випуск допомагає уникнути значних продажів з боку ранніх інвесторів або членів команди, які утримують великі кількості крипто-активів. Wormhole, Avalanche випустять понад 400 мільйонів доларів вартості токенів

Найбільші розблокування цього місяці прийдуть від Wormhole та Avalanche.

3 серпня Wormhole, протокол зв`язку між ланцюгами, випустить 600 мільйонів токенів на суму 151,67 мільйона доларів, що складає 33,33% від його обігового постачання.

Avalanche слідуватиме 20 серпня, розблоковуючи 9,54 мільйонів токенів AVAX на суму приблизно 251 млн доларів, що становить 2,42% від його обігового постачання.

Панель розблокування токенів показує, що 4,5 мільйони AVAX на суму 118,53 мільйона доларів перейдуть до команди Avalanche, 2,25 мільйона AVAX на суму 59,27 мільйона доларів – стратегічним партнерам, а решта буде розподілена між Фондом та як ародропи.

Фарід Ращед, колишній менеджер з розвитку екосистеми в Avalanche, зауважив, що це заплановане розблокування буде найбільш биковим в її історії, оскільки `це останнє велике для команди та публічних/приватних інвесторів.`

Інші великі розблокування

Sui, мережа рівня 1, розблокує 64 мільйони токенів на суму 50 мільйонів доларів, що становить 2,56% від її обігового постачання 1 серпня.

Аналогічно, децентралізована біржа dYdX випустить 8,33 мільйони токенів на суму майже 11 мільйонів доларів, що складає 3,65% від її обігового постачання. Ці токени будуть розподілені між інвесторами, засновниками, персоналом та майбутніми працівниками.

Aptos розблокує 11,31 мільйонів токенів APT на суму 74,64 мільйона доларів 12 серпня. Вони будуть розподілені між спільнотою Aptos, основними співробітниками, Фондом та Інвесторами, при цьому Основні співробітники отримають найбільшу частку – 3,96 мільйона APT на суму 26 мільйонів доларів.

14 серпня Sandbox випустить 205,6 мільйона токенів SAND на суму 66,75 мільйонів доларів. Це розподілиться між командою, радниками та резервом компанії.

Нарешті, слої мереж Arbitrum та Optimism Ethereum разом розблокують понад 110 мільйонів доларів токенів до 16 серпня і 31 серпня відповідно.

Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
📊 Топ стейблкоины с рыночной капитализацией $171,03 млрд. $USDT – лидер с долей 69,58%, $USDC и $DAI в топ-3. $USDT с ежедневным объемом $69,4 млрд, подтверждая доверие и уверенное доминирование. FDUSD, $PYUSD – также активы в развивающейся сфере стейблкоинов. Полезные в транзакциях и сохранении стоимости, они остаются активными даже в нестабильные периоды рынка. 🚀
Просмотреть
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть