IOTA EVM інтегрує Cyberperp: Нова Ера Децентралізованої Торгівлі

IOTA EVM інтегрує Cyberperp: Нова Ера Децентралізованої Торгівлі

IOTA EVM Інтегрує Cyberperp: Починається Нова Ера Децентралізованої Торгівлі

Cyberperp на IOTA EVM пропонує низькі комісії за обмін та відсутність впливу на ціну, революціонізуючи децентралізовану торгівлю. Мульти-активні пулі ліквідності та надійна фіксація цін від Оракулів PythNetwork підвищують ефективність торгівлі на Cyberperp.

У новій ері токенізації, IOTA EVM постійно підвищує свою сумісність, роблячи її провідним платформою токенізації. З певними інтеграціями, про які ми раніше говорили (тобто інтеграція з Nakama Labs, ApeBond та SupraOracles), наразі Cyberperp офіційно запустився, відзначаючи початок нової ери у децентралізованій торгівлі.

Дослідник блокчейну Колін Браун поділився новиною про запуск Cyberperp на IOTA EVM в останньому твіті. Він відзначив, що платформа спроектована, щоб пропонувати трейдерам низькі комісії за обмін та відсутність впливу на ціни, використовуючи інноваційну технологію IOTA.

Браун підкреслив потенціал Cyberperp змінити торгівлю на мережі IOTA, закликаючи інших дослідити переваги, які він приносить у децентралізовану фінансову сферу.

Як деталізовано в твіті cyberperpio, ця інноваційна платформа представляє децентралізовану угоду по місцевому та постійному обміну на IOTA EVM, спеціально розроблену для трейдерів, які шукають ефективність та ефективність з точки зору витрат. З низькими комісіями за обмін та відсутністю впливу на ціни, Cyberperp пропонує ідеальне середовище як для новачків, так і для досвідчених трейдерів для максимізації їхнього торговельного потенціалу.

Однією з основних особливостей Cyberperp є її мульти-активний пул ліквідності, який дозволяє постачальникам ліквідності заробляти прибуток через ринкове зростання, комісії за обмін та маржинальну торгівлю.

Cyberperp також надає пріоритет точному та надійному фіксуванню цін, отримуючи дані від Оракулів PythNetwork для надання недоторканої та надійної інформації. Це означає, що трейдери можуть працювати з впевненістю, знаючи, що їх рішення базуються на найкращих доступних даних.

Як розвиток попередньої дискусії в пості CNF, IOTA EVM інтегрувала Supra Oracles для надання в реальному часу та перевірення даних в умовні смарт-контракти екосистеми для покращення точності, надійності та своєчасності даних.

Згідно з даними Coin Market Cap на сьогодні, IOTA торгується по $0.1508, що зменшилося на 3.76% за останню добу і на 4.00% за останній тиждень. Дивіться графік цін IOTA нижче.

Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть