Прогнозі ціни Bitcoin на $52 млн до 2050: відкриття для національного ефіру

Прогнозі ціни Bitcoin на $52 млн до 2050: відкриття для національного ефіру

Business Fox посилається на прогнози ціни Bitcoin у $52 млн у національному віртуальному ефірі

Дослідницький відділ цифрових активів компанії VanEck зробив сміливий прогноз про майбутнє Bitcoin, яке вразило заголовки, особливо як посилання на Fox Business.

Експерт з криптовалют, відомий під прізвищем Bitcoin Therapist, звернув увагу на ці прогнози, підкреслюючи зростаючу проникненість Bitcoin у основні фінанси.

Зазначено, що VanEck вважає, що до 2050 року найбільша криптовалюта за капіталізацією ринку може перевищити $2,9 мільйона за монету за базовим сценарієм. Ще більш вражаюче, якщо резервні валюти продовжують втрачати значення, апеляція Bitcoin зростає, VanEck вважає, що актив може стрімко піднятися до $52 386 207 до 2050 року в оптимістичному варіанті сценарія. Національне ТБ хвалить відродження Bitcoin

Останнім часом Fox Business зауважив вражаюче відновлення Bitcoin. Не так давно він торгувався нижче $20 000, і деякі ентузіасти прогнозували, що він може впасти до $10 000. Однак відновлення Bitcoin було помітним, привертаючи увагу сенаторів США і відомих осіб, таких як колишній президент Трамп і Роберт Кеннеді молодший.

Обидва публічно висловили підтримку Bitcoin, що свідчить про зміну в сторону пробіткінської адміністрації. Під час шоу на Fox Business Наталі Брунель з подкасту Coin Stories говорила про відбувшийся недавно конференцію Bitcoin 2024 в Нешвіллі. Вона описала подію як історичну подію, про яку будуть говорити ще довгі роки.

Колишній президент підтримує Bitcoin

Fox Business також підкреслив, як колишній президент США підтримує утримання Bitcoin, підкреслюючи зміну в сторону пробіткінської адміністрації. Незважаючи на опозицію поточних лідерів до цифрових активів, походження Bitcoin з вільного ринку та його статус як головного глобального активу здобули підтримку обох партій.

Два кандидати в президенти зараз зазіхають на співпрацю з спільнотою Bitcoin, пропонуючи її використання як стратегічного резервного активу для США, що свідчить про зростаючу вплив Bitcoin. Крім того, з’являється все більше закликів залучати більше жінок у Bitcoin, і заходи, такі як щорічна конференція Жінок Bitcoin, показують значний ріст і вказують на майбутнє, де жінки мільеніалів та покоління Z очолюють наступну хвилю інвесторів Bitcoin.

Історичний ЗАКОН БІТКОЇНу 2024 року

У той час як все це відбувається, сенатор Вайомінгу Сінтія Ламміс представила `ЗАКОН БІТКОЇНу 2024 року`, значний законопроєкт, призначений зміцнити фінансову інфраструктуру країни. Цей закон вимагає від Міністерства фінансів США закупівлю 1 мільйона BTC протягом п’яти років, інвестиції, оцінені приблизно в 70 мільярдів доларів США.

Основною метою пропозиції Ламміс є створення національного резерву Bitcoin, що дозволить Міністерству фінансів США купувати повід до 200 000 BTC щороку протягом п`яти років.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть