Прогноз вартості Bitcoin: $428,000 за монету.

Прогноз вартості Bitcoin: $428,000 за монету.

Bitcoin на $428,000? Джеймс Лавіш каже, що 1% - це ключ

Джеймс Лавіш, колишній менеджер хедж-фондів та CFA, намалював потенціал майбутньої вартості Біткоїна в своєму новому пості. І, за його прогнозом, це, мабуть, несподівано.

За словами експерта, з глобальними інвестиційними активами у сумі близько $900 трлн, наразі BTC становить всього 0,15% цієї суми за ціною $67,000. Якщо Біткоїн складатиме 1% глобального ринку інвестицій, його вартість може стрімко піднестися до $428,000 за монету. Таким чином, прогноз Лавіша передбачає вражаюче збільшення на 548% від поточної ціни.

Доброго ранку.

На світі є приблизно $900 трлн інвестиційних активів, а при $67K, #Bitcoin складає всього 0,15% цього.

З 1%, Біткоїн буде вартувати $428K.

Майте чудовий день. - Джеймс Лавіш (@jameslavish) 30 липня 2024 року

Ну, тим часом, ціна Біткоїна недавно зіткнулася з опорою на рівні $70,000 перед падінням до приблизно $66,000. Цей недавній спад призвів до 5,6% зниження менше ніж за 48 годин.

Амбітна ціль, запропонована експертом, може здатися недосяжною, проте вона набуває деякої довіри завдяки зростаючій участі великих фінансових установ, таких як BlackRock та Franklin Templeton, в Біткоїн-ETF.

Збільшення участі найбільших фінансових установ свідчить про зростаючий інтерес як з боку роздрібних, так і великих інвесторів, що потенційно змусить вартість BTC піднестися.

Таке значуще зростання, однак, точно не відбудеться миттєво і потребуватиме не мало часу та терпіння. У будь-якому випадку, саме це підтверджують історичні тенденції на крипторинку.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть