Наближення ETF: BlackRock готується до торгів лише Біткоїном та Ефіром

Наближення ETF: BlackRock готується до торгів лише Біткоїном та Ефіром

Жодних інших криптовалютних фондів ETF не передбачається: BlackRock

Біткоїн та Ефір будуть єдиними двома криптовалютами, які будуть торгуватися через фонди ETF найближчим часом, згідно зі словами головного виконавчого директора BlackRock торгових фондів, розміщених на біржі.

Говорячи з Bloomberg TV, Самара Коен, головний інвестиційний директор BlackRock для інвестицій у торгові фонди та індекси, сказала, що, хоча Біткоїн та Ефір відповідають мінімальним очікуванням інвестиційного гіганта для фондів ETF, жоден інший цифровий актив наблизитися до них не може.

Коен також сказала, що окрім технічних труднощів при введенні нових фондів ETF на ринок, попит на інші валютні ETF, зокрема, на Solana ще не існує.

“Ми дійсно розглядаємо інвестиційність, щоб побачити, що відповідає критеріям, що відповідає планку для впровадження в ETF,” - зазначила Коен у інтерв`ю. `Для нас, як в умовах інвестиційності, так і в тому, що ми чуємо від наших клієнтів, Біткоїн та Ефір однозначно дотримуються цієї планки, але пройде трохи часу, перш ніж ми побачимо щось інше.”

Після успішного запуску фондів ETF на Ефіру на тиждень, що призвело до того, що обсяг тижневої торгівлі криптовалютними фондами досяг найвищого рівня з травня, понад $14,8 мільярда, з`явилися спекуляції щодо того, що може статися далі.

Солана була вирішена як найбільш вірогідний кандидат, і, справді, в США були подані дві окремі заявки на фонди ETF для Солани як компаніями VanEck і 21Shares.

Багато хто є бичлим на неї як на актив, оскільки вважається швидшою та дешевшою альтернативою Ефіру.

Однак не існує майбутніх контрактів CME на Солану, на відміну від Біткоїна та Ефіра, і це розглядається як ключова перешкода для СШАК розгляду Солана ETF.

Припущення, що вона буде наступною, стало ще міцнішим, коли фондовий менеджер Franklin Templeton описав Солану як “цікавий та великий розвиток, який, на нашу думку, дозволить рухати простір криптовалют вперед.”

Солана представляє приблизно 3% загальної вартості криптовалютного ринку з ринковою капіталізацією в $82 мільярда, свідчать дані CoinGecko.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть