Біткоїн готується до нового історичного максимуму

Біткоїн готується до нового історичного максимуму

Bitcoin to the moon? Експерти виявили новий історичний максимум

Серед позитивного настрою, спровокованого колишнім президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом, який висловив невідому підтримку для Біткоїн (BTC) на одному з найбільших криптовалютних заходів, перша криптовалютна актив елементарно прагне утримати рівень в $70,000, але це може не закінчитися тут.

Сталося так, що в наступних тижнях Біткоїн може встановити новий історичний максимум (ATH), як спостерігають експерти на платформі аналітики криптовалютного ринку Bitcoinsensus, які визначили шаблон графіка ре-акумуляції Вайкоффа, який виглядає `дуже перспективним,` згідно з X-постом від 29 липня.

За словами експертів, `історичний максимум здається неуникненним в наступних тижнях` або, більш конкретно, до середини вересня, але вони також попередили про `потенціал для різкого відступу до досягнення цього піку,` демонструючи на графіку можливу майбутню виконавчу діяльність для жорсткого активу без централізованих фінансів (DeFi).

Trump підтримка Біткоїну

Крім того, криптоспеціаліст Міхаель ван де Поппе вказав, що `мова Дональда Трампа викликала позитивний вплив, через який Біткоїн може зустріти тест ATH в наступних тижнях,` додавши, що `поки він залишається вище $60-62K, ми знаходимось в гарному місці для подальшого продовження.`

На момент написання цієї статті, Біткоїн торгувався за ціною $69,410, що є зростанням на 2.45% за день, а також підвищенням на 2.38% протягом минулого тижня, і додав до щомісячного приросту 14.10%, згідно з найновішою інформацією на графіку, добуту Finbold на 29 липня.

Урешті-решт, Біткоїн, схоже, перебуває в хорошому положенні для подальших отримань, можливо, навіть до нового ATH, перевершуючи попередній рекорд у $73,738, досягнутий в березні 2024 року, збираючи всі сигнали на миттєвий розгін: скорочення середньої рухомості, індекс відносної сили (RSI) та Ічімоку хмара.

Проте тенденції на криптовалютному ринку іноді можуть раптово змінюватися, тому важливо проводити власну дослідницьку роботу, уважно вивчаючи відповідні активи, вагаючи всі ризики, що залучені, та тримаючись у курсі будь-яких новин про Біткоїн або криптовалюти, що є критичним, коли вкладаєш значні суми грошей.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційний поради. Інвестування - це спекуляція. Під час інвестування ваш капітал перебуває під загрозою.

Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
Решающие дни для Биткоина: аналитика и прогнозирование.
📈🔍 Неделя будет ключевой для Биткоина, сказал аналитик, указав на уровень $63 000. Удержание цены выше этого уровня может сигнализировать о восходящем тренде, ниже - волатильность. Новая фаза или испытание? Решение в ближайшие дни. ⏳ #BTC
Просмотреть
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает свое владение биткоинами, держит почти 1% всех BTC
Фидельити увеличивает долю владения биткоинами до 1%, покупая 5 тыс. BTC за прошлую неделю. Сумма активов оценивается в $11 млрд. Компания продолжает активно накапливать криптовалюту, следуя институциональному тренду 📈🚀 #Фидельити #BTC
Просмотреть