Виход реєстрації 1 млрд XRP Ріпл: аналіз та прогноз

Виход реєстрації 1 млрд XRP Ріпл: аналіз та прогноз

Ріпл відкриє 1 мільярд XRP 1 серпня - Чого чекати?

Ріпл відповідає за розробку XRP Ledger (XRP) і є найбільшим власником токену, чия діяльність впливає на його ціну. 1 серпня компанія відкриє ще 1 мільярд XRP з початкового розподілу, що потенційно може створити значний тиск на продаж.

Значно, Ріпл робить такі розблокування щомісяця з моменту введення системи ескроу в 2017 році, заблокувавши 55 мільярд XRP. Зараз близько 44,02 мільярди XRP все ще заблоковані в цих ескроу, чекаючи виходу в обіг через продажі Ріпл.

Наступні ескроу закінчаться 31 липня, вивільнивши токени з номінальною вартістю 600 мільйонів доларів на момент публікації. Однак Ріпл може знову взамін заблокувати більшу частину цього, як це відбувалося в попередні місяці.

Попередні розблокування 1 мільярда XRP Ріпл

Ріпл розблокував 1 мільярд XRP в липні та відіслав 200 мільйонів на свій скарбничий рахунок `Ріпл (1)`, заблокувавши 800 мільйонів.

Пізніше він додав ще 100 мільйонів XRP з ліквідної адреси під контролем компанії, `Ріпл (35)`. Це було схоже на подібну діяльність, спостережену в червні, що призвела до щомісячного виведення 400 мільйонів і 300 мільйонів XRP відповідно.

Аналіз ціни XRP серед розблокувань від Ріпл

У січні Ріпл продав 226 мільйонів XRP протягом трьох днів, що всі призвели до негативної реакції ціни токену. В лютому загалом було продано 260 мільйонів XRP протягом інших трьох днів, два з яких мали позитивні показники. Березень закрив перший квартал із 240 мільйонами XRP проданих з скарбницьного рахунку за два червоних дні.

Далі, Ріпл продав 200 мільйонів XRP в два дні кожного квітня та травня, зафіксувавши три дні прибутків. Однак червень позначився найбільшим щомісячним виведенням XRP в історії компанії, продавши 400 мільйонів XRP протягом двох днів втрат. Недавно Ріпл продав 300 мільйонів XRP в двох партіях по 150 мільйонів кожна, коли ціна різко зросла.

Тепер ринок очікує відкриття 1 мільярда XRP 1 серпня, цікавлячись, що принесе з собою продажі Ріпл. При розвитку подій трейдери та інвестори повинні залишатися обережними й враховувати економічні фундаментали криптовалюти.

Увага: Вміст цього сайту не можна вважати інвестиційним порадою. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
📊 Топ стейблкоины с рыночной капитализацией $171,03 млрд. $USDT – лидер с долей 69,58%, $USDC и $DAI в топ-3. $USDT с ежедневным объемом $69,4 млрд, подтверждая доверие и уверенное доминирование. FDUSD, $PYUSD – также активы в развивающейся сфере стейблкоинов. Полезные в транзакциях и сохранении стоимости, они остаются активными даже в нестабильные периоды рынка. 🚀
Просмотреть
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть