Пітер Шифф випадково підтримує Біткойн

Пітер Шифф випадково підтримує Біткойн

Пітер Шифф випадково засвідчує Біткойн

Антипод Біткойну Пітер Шифф випадково підтримав провідну криптовалюту у недавньому дописі в соціальних мережах на платформі X.

Шифф посилається на результати свого останнього опитування, яке показує, що 87% власників Біткойнів все одно відмовилася б від продажу провідної криптовалюти навіть у випадку, якщо її ціна рухнула б на 99%. Насправді, ці власники будуть продовжувати купувати ще більше Біткойну аж до самого дна.

`Подумайте про це перед тим, як купуєте,` - додав фінансовий коментатор у своєму дописі в соціальних мережах.

Незважаючи на те, що заява Шиффа мала бути вказівливою критикою провідної криптовалюти, багато бачили його опитування як явну підтримку Біткойну.

Деякі члени спільноти відзначили, що такий високий рівень переконаності насправді є бичим для провідної криптовалюти, оскільки є вища ймовірність того, що вона залишиться. `Це найкраща реклама Біткойну, яку я коли-небудь чув,` - написав один користувач.

Варто зауважити, що Біткойн вже мав свою частку драматичних втрат. У 2011 році він пережив 93% спад, і цілою 460 торгових сесій знадобилося цифровій валюті для відновлення. Незважаючи на те, що Біткойн вже дозрів і здобув популярність, він все ще впав на 77% під час попереднього ведмежого циклу, який тривав з 9 листопада 2021 року по 4 березня 2024. Цифровій валюті знадобилося 469 сесій, щоб нарешті увійти в бичий цикл.

До цього часу Біткойн завжди вмів повертатися сильнішим, ніж будь-коли після болісних ведмежих ринків.

Шифф, який був одним з найтвердіших критиків криптовалют вже з 2011 року, нещодавно прогнозував, що провідна криптовалюта може рухнути до рівня $3,500.

У квітні він також попередив емітентів Bitcoin ETF, що вони зіткнуться з позовами від покупців через значні втрати.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть