Елон Маск: Цивілізація повинна досліджувати зірки

Елон Маск: Цивілізація повинна досліджувати зірки

Елон Маск відповідає на важливе питання президента Найіба Букеле про Біткоїн в Сальвадорі

Технологічний мільярдер та інноваційний серійний підприємець Елон Маск відповів на важливе питання, опубліковане Найібом Букеле - президентом Сальвадору, держави, яка декілька років тому прийняла Біткоїн як національну валюту. Маск обговорює питання з `президентом Біткоїн країни` Букеле.

Букеле звернувся, можливо, з трохи провокаційним питанням, запитуючи: «За що бореться захід?» Гендиректор Tesla та SpaceX, власник соціальної мережі X Елон Маск вирішив надати йому відповідь, дивлячись на його питання трохи з іншого ракурсу, гораздо ширшого.

Маск вважає, що варто подивитися на гораздо більшу шкалу проблеми, піднятої Букеле. І на велику шкалу, на думку власника Х, «Цивілізація загалом повинна шукати підвищення свідомості та дослідження зірок, щоб зрозуміти Всесвіт».

Чудове питання. Я думаю, що цивілізація загалом повинна шукати підвищення свідомості та досліджувати зірки, щоб зрозуміти Всесвіт. - Елон Маск (@elonmusk) 27 липня 2024 року.

Маск часто ділиться цією своєю думкою в різних інтерв`ю та подкастах, в яких він бере участь, кажучи, що він хоче зробити людство багатопланетним видом, щоб розповсюдити людську свідомість по Всесвіту та таким чином запобігти вимиранню людства, що, на його думку, ймовірно у майбутньому, якщо люди залишаться тільки на Землі.

Першою метою, на яку спрямовується Елон Маск, є Марс, і з цієї причини він побудував многоразові космічні ракети і нещодавно прагне запустити їх на орбіту. Багато згодні з ним і підтримують його на цьому шляху. Його багато прихильників у спільноті Dogecoin, оскільки Маск є відомим фаном DOGE.

Ці люди сподіваються, що якщо Маск не інтегрує платежі DOGE на X, він хоча б використає Dogecoin як валюту, коли Марс буде колонізований та стане стійким та незалежним від Землі. Елон Маск видаляє знак Біткоїн з X.

У п`ятницю хвиля збентежених та здивованих постів прокотилася по Х, оскільки користувачі питалися про рішення Елона Маска видалити хешмоджі Біткоїн з платформи. Здається, що ця міра була прийнята не тільки у зв`язку з BTC, але й з усіма іншими криптовалютами - тепер на мережі X не можна побачити жодного хешмоджи криптовалюти.

Новину офіційно оголосив користувач X `DogeDesigner` (@cb_doge), який є членом команди Dogecoin та лідером команди X.

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть