Новий протокол ліквідності Hydro від Cosmos Hub

Новий протокол ліквідності Hydro від Cosmos Hub

Cosmos Hub пропонує переказати 1 мільйон ATOM на протокол ліквідності Hydro

Cosmos Hub подав пропозицію управління, що шукає затвердження від спільноти щодо переказу 1 мільйона ATOM на протокол ліквідності Hydro.

Платформа повідомила 26 липня, що пропозиція Cosmos Hub (ATOM) доступна на форумі спільноти. Якщо спільнота затвердить план, то Cosmos Hub перекаже 1 мільйон токенів ATOM зі свого пула спільноти комітету Hydro.

Відповідно, 500 000 ATOM будуть використані для створення ліквідніснього пула ATOM на протоколі міжланцюжкових аукціонів. Тим часом, інші 500 000 ATOM будуть застейковані з платформою ліквідного застейкінгу Stride для створення ліквідного бакета stATOM.

Stride є випереджуєючою платформою ліквідного застейкінгу в екосистемі Cosmos, наразі вона має практично 120 000 користувачів ліквідного застейкінгу. На момент написання, активи протоколу були близько 100 мільйонів доларів.

Читайте також: Cosmos community votes to set ATOM’s minimum inflation at 0% Що таке Hydro?

Hydro - це платформа управління ліквідністю міжланцюжкових взаємодій, яка використовує Cosmos Hub для ліквідності, управління та зростання спільноти. Протокол генерує значення від учасників та через дохід, накопичений в результаті розгортання ліквідності в децентралізовані протоколи фінансів.

Щодо принципу роботи Hydro, Cosmos Hub каже, що це набір смарт-контрактів, з яких проекти можуть користуватися для розгортання ліквідності, які належать протоколу. Ці розгортання дозволяють DeFi протоколам ставити ставки на ліквідність і контролюються спільнотою Cosmos Hub. Значення, накопичене від цих транзакцій, користується всіма власниками ATOM.

Тіборг, співробітник Cosmos Hub та стратег Informal Systems, описав пропозицію як введення нового ін`єкцію ліквідності перед запуском платформи Hydro.

Hydro наразі знаходиться в тестнеті. Розгортання токенів ATOM

ATOM наразі є другим за розмірами внутрішнім токеном за ліквідністю на Osmosis, при цьому він складає значну частку загальної вартості, заблокованої на Astroport, протоколі ліквідності Cosmos.

Згідно з DefiLlama, загальна заблокована вартість Astroport наразі становить приблизно $28.89 мільйона, тоді як обсяг протягом року перевищує $1.3 мільярда.

Токен ATOM також розгорнуто в 15 децентралізованих додатках в екосистемі Cosmos, включаючи Canto, Injective, Archway, Dymension та Kava. Вам також може сподобатися: LayerZero та Initia розробляють стандарт взаємодії для Cosmos

Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
Рынок стейблкоинов: Топ лидеры и их доля.
📊 Топ стейблкоины с рыночной капитализацией $171,03 млрд. $USDT – лидер с долей 69,58%, $USDC и $DAI в топ-3. $USDT с ежедневным объемом $69,4 млрд, подтверждая доверие и уверенное доминирование. FDUSD, $PYUSD – также активы в развивающейся сфере стейблкоинов. Полезные в транзакциях и сохранении стоимости, они остаются активными даже в нестабильные периоды рынка. 🚀
Просмотреть
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
Рост AI Meme Coins: Топ Приростов
AI мем-койны растут быстро: Turbo лидирует с +18%, GROK +17.3%, CORGI +5%. Сегмент превысил $800 млн. Биткойн растет на 1.3% до $63,400. 📈🚀
Просмотреть
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton запустит взаимный фонд на блокчейне Solana, DEX Jupiter Exchange приобретает SolanaFM и Coinhall
Franklin Templeton планирует запустить взаимный фонд на блокчейне Solana, сигнализируя о растущем интересе институциональных инвесторов к технологии. Приобретения Jupiter Exchange также подтверждают рост экосистемы Solana и будущее DeFi. 🌐🚀
Просмотреть
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запустила стабильную монету EURCV на блокчейне Solana.
Societe Generale запускает стабильную монету EURCV на блокчейне Solana, улучшая пользовательский опыт в DeFi. Solana - быстрая сеть для глобального использования. Надеются повторить успех PayPal на Solana. ⚡🚀
Просмотреть