Стаття: XRP - прогноз розвитку до 22 доларів

Стаття: XRP - прогноз розвитку до 22 доларів

XRP готується до великого розвитку: аналітик вважає, що третя хвиля Елліотта може досягти 22 долари

Ринковий аналітик Charting Guy спрогнозував бульбашкову траєкторію для XRP, відзначивши потенціал росту цін, спонуканого теорією Елліотта.

Він зробив цей висновок, аналізуючи недавні рухи цін на XRP на платформі X. Згідно з його прогнозом, XRP зараз перебуває на початковій стадії третьої хвилі, фази, яка історично вказує на потужний рух вгору.

Зокрема, XRP стикнувся зі значним спадом наприкінці минулого місяця, впавши до 16-місячного мінімуму в розмірі 0,3825 долара 5 липня. Цей спад спричинив біржовий загальний тренд, який був каталізований продажами Біткоїна німецьким урядом. Спад позначив найнижчу ціну на XRP в цьому році і перший раз, коли він торгувався нижче 0,40 долара з березня 2023 року.

Однак XRP з того часу продемонстрував імпозантне відновлення. З свого мінімуму 0,3825 долара XRP піднявся до 0,6029 долара, відзначивши зростання на 57,6%. Це відновлення відповідає початку третьої хвилі, як вказує аналіз Charting Guy.

  • Прогнози Елліотта по XRP

2-денний графік Charting Guy показує завершення Хвилі 2 з падінням 5 липня до 0,3825 долара. Його прогнози вказують на те, що XRP зараз вирушає в Хвилю 3, яка передбачає підйом цін до 6 доларів.

people highly underestimate how violent altcoin wave 3s are$XRP

Хвиля 3 зазвичай є найбільш бульбашковою хвилею. Кілька аналітиків раніше прогнозували кілька бульбашкових цілей для XRP під час цієї третьої хвилі Елліотта. У минулому Грудні ринковий спостерігач CryptoBull запропонував, що Хвиля 3 може вести XRP до 27 доларів. Останнім часом Cryptobilbuwoo запропонував, що ця хвиля може вивести XRP в діапазон від 21 до 45 доларів.

Між тим, після Хвилі 3, Charting Guy передбачає корекційну Хвилю 4, яка може призвести до певної консолідації цін або незначного відступу. Однак, загальний бульбашковий тренд очікується продовжуватися з Хвилю 5, що потенційно може вивести XRP до вражаючих 22 доларів.

Charting Guy підтвердив, що Хвилі 5 не обов`язково повинні вивести XRP на рівень цін у 20 доларів. За його словами, це представляє найоптимістичнішу ціль. Він бачить цільову ціну від 8 до 13 доларів як більш досяжну головну ціль.

  • Поточне положення XRP

При ближчому розгляді щоденного графіка XRP можна побачити, що токен зараз перебуває в бульбашковому, але рішучому позитиві. Графік включає в себе болінджерівські стрічки та індикатор середньодобового діапазону (ATR).

Щоденний графік XRP

Болінджерівські стрічки показують, що поточна ціна XRP в розмірі 0,6029 долара знаходиться між верхньою стрічкою при 0,6759 долара та середньою стрічкою при 0,5324 долара, відображаючи відносно стабільний діапазон волатильності. Це свідчить про бульбашковий настрій, оскільки ціна рухається в бік верхньої стрічки, при тому, що нижня стрічка розташована при 0,3890 долара.

ATR, індикатор волатильності, на даний момент становить 0,03496. Це значення вказує на середній діапазон руху цін протягом певного періоду, що свідчить про помірний рівень волатильності ринку. Вищий ATR зазвичай сигналізує про збільшену волатильність, яка може бути пов`язана з значними рухами цін.

1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
Цена CRO на подъеме: Готовы ли быки захватить контроль?
🚀 Цена CRO на взлете! После преодоления ключевых уровней сопротивления и образования двойного дна, возможен рост до $0.1000. Интерес инвесторов и увеличение объема торгов говорят о потенциальном ралли. Внимание на Cronos! 📈💰
Просмотреть
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Идеальный криптовалютный портфель 2024: OpenAI o1
Обзор: OpenAI o1 предложил идеальный криптовалютный портфель для бычьего рынка 2024 года, включая крупные, средние, малые криптовалюты, DeFi проекты и стейблкоины. Результаты могут быть полезными, хотя следует учитывать ограничения искусственного интеллекта. 🚀📈
Просмотреть