Конкурс VoxEdit: 10,000 $SAND за найкращі меми в одязі

Конкурс VoxEdit: 10,000 $SAND за найкращі меми в одязі

The Sandbox пропонує 10 тисяч $SAND у винагороду у конкурсі VoxEdit

Конкурс VoxEdit в The Sandbox пропонує винагороду у сумі 10 000 $SAND учасникам, які розроблять найкращі предмети одягу на основі обраних мемів, таких як DOGE, SHIBA, BONK, DEGEN, і PEPE.

Ця сума буде розділена між найкращими учасниками, з 2500 токенами, призначеними на 1-е місце з 1750 $SAND та 1000 $SAND на 2-е та 3-е місця, відповідно.

Учасники з 4-го по 10-е місце отримають по 250 $SAND кожен. Також є учасницький приз у розмірі 30 $SAND.

VoxEdit представляє: Контест #RiseOfTheMemecoins 🎨

Тема: Меми як предмети одягу 👕🧢 Перетворіть свій улюблений мем в шедевр вікселів!

Призовий фонд: 10,000 $SAND

Правила та деталі подання в статті 👇https://t.co/tI52odqu2L

Креатори, хто може отримати винагороду в SAND?

Для отримання винагороди за перші 3 місця учасники повинні бути підтвердженими креаторами або мати обліковий запис KYC. Однак учасники з 4 по 10 місце не потребують облікового запису KYC.

Учасники можуть стати підтвердженими креаторами, маючи студію, пов`язану з обліковим записом GMF або маючи участь у 5 конкурсах з розміщенням принаймні одного разу у топ-10. Правила, яких потрібно дотримуватися учасникам

Подання на конкурс зараз відкриті і триватимуть до 6-го серпня, 23:59 за UTC. Результати конкурсу будуть оголошені 17-18 серпня.

Учасники повинні використовувати шаблон обладнання для того, щоб їх подання були дійсними. Щоб подати записи, гравцям потрібно створити GIF свого повністю анімованого активу та заповнити гугл-форму конкурсу з необхідною інформацією. Вони також можуть опублікувати GIF з відміткою @VoxEdit та @TheSandboxGame з хештегами #VoxEdit та #RiseOfTheMemes.

Sandbox зазначив, що вони можуть дискваліфікувати подання з недостатнім зусиллям або спамом за їх власним розсудом. Це також стосується претензій на чужий твір. Крім того, елементи з дискримінаційним чи образливим зображенням будуть дискваліфіковані.

Також важливо, щоб подання були оригінальними. Креатори не можуть використовувати персонажів або активи, належних іншій компанії, такі як Marvel, Sega, Disney, Nintendo і т. д.

Записи повинні бути створені за допомогою інструменту VoxEdit в The Sandbox. Є ще кілька інших важливих директив для учасників VoxEdit-конкурсу, які креаторам варто перевірити, перш ніж вони почнуть працювати над своїми записами.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть