Прогнози на спот-ETF Ethereum та ціну ETH

Прогнози на спот-ETF Ethereum та ціну ETH

На що чекати в спот-ETF Ethereum та ціна ETH? Великі імена промисловості поділилися своїми очікуваннями щодо ціни!

Спот-ETF Ethereum перевищив очікування, відчуваючи притік коштів у розмірі 107 мільйонів доларів у перший день торгівлі.

Більшість ринкових аналітиків очікують, що Ethereum спочатку впаде, а потім зросте у короткостроковому плані, як це відбувається з Bitcoin. Так що очікування важливих імен у галузі про виконання спот-ETF Ethereum та ціни ETH?

Аналітики Citibank очікують, що чисті припливи у спот-ETF Ethereum можуть потенційно становити від 4,7 мільярда до 5,4 мільярда доларів протягом перших шести місяців.

JP Morgan оцінює, що припливи до ETF ETH складуть 3 мільярда доларів у цьому році.

Згідно з аналітиками Bernstein, в наступні два роки в криптовалютні ETF побачать витоки понад 100 мільярдів доларів.

У недавньому звіті Wintermute передбачив припливи у ETF ETH в розмірі 4 мільярда доларів та те, що ціна ETH збільшиться лише на 24% за наступні 12 місяців.

Аналітики в K33 Research передбачали припливи в ETF Ethereum між 3 та 4,8 мільярда доларів у перші п`ять місяців. Хоча аналітики заявили, що ці вступи призведуть до зростання ціни ETH, вони не вказали жодного курсу або цифри.

Аналітик ETF Bloomberg Ерік Бальчун провів оцінку, що припливи в ETF ETH будуть становити 10-15% від припливів спот-ETF Bitcoin, тоді як інший аналітик ETF, Джеймс Сейфарт, вважає, що попит на ETF ETH може досягти 20-25% від попиту на ETF BTC.

Головний інвестиційний директор Bitwise Метт Хоуґен прогнозує, що ETF ETH зазнають чистих припливів у розмірі 15 мільярдів доларів протягом перших 18 місяців після запуску.

Аналітик Standard Chartered Джеффрі Кендрік вважає, що ETF ETH зазнають витоків від 15 до 45 мільярдів доларів протягом перших 12 місяців, при цьому ціна ETH зросте до 8,000 доларів до кінця 2024 року.

На завершення, аналітики компанії Bernstein Гаутам Чугані та Махіка Сапра передбачають, що ціна ETH збільшиться на 75% до 6,600 доларів з припливом коштів від ETF.

* Це не інвестиційні поради.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть