Ціна на BTC впала до $66 тис. через спот Bitcoin ETF - огляд на ринку

Ціна на BTC впала до $66 тис. через спот Bitcoin ETF - огляд на ринку

Ціна на BTC ретроспективно до $66 тис., оскільки спот Bitcoin ETF ламає серію втрата припливів (Market Watch)

У день, коли увага всіх була спрямована на Ethereum через запуск численних спот-ETF, що відстежують ETH, ціна біткоїна впала з понад $67 000 до менше $66 000 до відновлення до останнього.

Avalanche та FET втратили найбільше з великих та середніх альтів, тоді як PEPE та MKR здобули найбільше. BTC падає до $66 тис.

Найбільший цифровий актив рухався на південь минулої п`ятниці вранці, і коли він впав до многоденного мінімуму менше $63 500. Однак він відскочив у наступні години, особливо в суботу, і стрибнув понад $67 000.

Хоча у вихідні зазвичай менш відверті, цей не був, через більше політичних подій на фронті виборів президента США. Джо Байден оголосив, що він вийде з виборів 2024 року, що призвело до негайного падіння ціни на $2 000 для BTC в неділю.

Однак актив різко зрослий на понад три тисячі доларів до понеділка і дотронувся до 6-тижневого піку понад $68 400. Проте він не зміг підтримати свій рух і опустився до $66 000 вчора. Більше волатильності настало, коли спот Ethereum ETF набули дії торгові вчора, але врешті-решт ведмедів забрали перевагу.

Вони толкали біткоїн до менше $65 600 кілька годин тому, але актив зумів повернути частину території і зараз лежить кілька дюймів вище $66 000. Ці втрати сталися, коли спот Bitcoin ETF побачили майже $80 мільйонів обітів, тим самим порушуючи позитивну серію 12-денну.

Його ринкова капіталізація впала до $1.3 трильйонів на CG, зберігаючи свою домінантність над альтами на рівні 51,7%. ETH у день спот Ethereum

Як вже зазначено вище, спільнота була сфокусована на Ethereum через запуск майже десять спот ETH ETF вштати місяців після їхнього початкового затвердження. Основний актив спочатку стикнувся з деякою волатильністю, опускаючись з понад $3 500 до $3 400. Однак з тих пір він заспокоївся на рівні $3 450.

Solana, Dogecoin, Avalanche, Chainlink та FET є серед найгірших виконавців з великих альтів сьогодні, тоді як PEPE та MKR здобули найбільше.

Решта менш волатильна сьогодні. Загальна капіталізація крипторинку зменшилася на близько $30 мільярдів і склала $2.520 трильйона на CG.

XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
XRP: бычий импульс и потенциальный рывок до $0.70
🚀 XRP разрывает схему чашки с ручкой, сигнализируя о бычьем импульсе. Трейдеры ожидают тестирования уровня $0.60, с $0.70 как следующей целью. Возможен скачок цены. 📈 #XRP #криптовалюты
Просмотреть
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Курс PENDLE поднялся выше $4: Прогнозы и анализ
Pendle преодолел $4,42 с ростом на 26,23%. Цель - $6. Рынок бычий, Хейс поднял цену, хотя продал часть своих токенов. Рынок восстановился после продажи. 📈🚀
Просмотреть
1) Кардано - технически зрелый блокчейн
2) Дорожная карта развития Кардано
3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
1) Кардано - технически зрелый блокчейн 2) Дорожная карта развития Кардано 3) Кардано и смарт-контракты: шаг к убийству Эфириума
Кардано (ADA) - конкурент Ethereum, с высоким потенциалом роста и улучшениями в смарт-контрактах. Фаза Башо работает над масштабируемостью. Токенов 45 млрд, в обращении 35,9 млрд. Кардано Алонзо усилил его позиции.⚙️🚀💎
Просмотреть
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
Волновая вспышка VET: $2 вперед!
VET готовится к импульсивному движению, возможно достигнет $2. Волновая вспышка может изменить игру для инвесторов. 📈🚀 #Vechain #криптовалюта
Просмотреть