Стаття: TrendX приєднується до екосистеми Neo для аналізу штучного інтелекту

Стаття: TrendX приєднується до екосистеми Neo для аналізу штучного інтелекту

TrendX приєднується до екосистеми Neo, користувачі сторонньої цепочки X отримають користь від інструментів аналізу штучного інтелекту

TrendX приєднується до екосистеми Neo X sidechain для надання інструментів штучного інтелекту для спостереження за ринками криптовалют. TrendX є платформою аналізу та відстеження тенденцій штучного інтелекту, яка захоплює можливості для інвестування в реальному часі.

TrendX пропонує різноманітні сигнали та метрику, які користувачі можуть переглянути, щоб відкрити нові та існуючі токени. Розділ Проекти надає відомості про соціальну активність окремих проектів за допомогою таких метрик, як реальний настрій, обговорення, підписники, активність KOL та Whale, і вплив. Табулятор розбиває токени на i та багато інших вертикалей Web3.

Розділ Тенденція відстежує різні вертикалі Web3, такі як DePin, Liquid Staking Derivatives, Real-World Assets, AI, Meme, Layer 2, DAO та GameFi, та ранжує їх популярність за посиланнями у соціальних мережах, настроєм та обсягом, який залучили проекти з кожної категорії.

Alpha Square пропонує показники настрою, сигнали від трейдерів, дані on-chain та показники токенових графіків, і дозволяє користувачам встановлювати параметри для стратегій трейдінгу.

Крім того, платформа надає можливості користувачам отримувати наукові статті, брати участь в розсипанні токенів TrendX, відкривати популярні теми та інше.

В березні TrendX був одним з восьми команд, прийнятих до Програми глобального прискорення Web3.0. Ініціатива є співпрацею між Neo та Web3Labs, шлюзом для стартапів Web3 в Гонконзі, які шукають підтримку росту галузі шляхом фінансування інноваційних проектів. TrendX отримав підтримку в менторстві, інвестиційному інкубації, технічній та маркетинговій підтримці, інтеграції ресурсів та юридичних консультацій.

Для відзначення співпраці Neo запустив Galxe Quest у співпраці з TrendX як частиною `Літнього фестивалю Neo X`. Акція пропонує еквівалент 200 доларів США у винагороді—100 доларів у GAS від Neo та 100 доларів у USDT (на ланцюжку BNB) від TrendX. GAS буде розподілено переможцям після запуску Neo X MainNet.

Користувачі можуть заробляти бали за TrendX Galxe Quest, слідкуючи за Neo та X-акаунтами партнерів, створюючи та поширюючи пости на X, приєднуючись до каналів Telegram Neo та партнера і отримуючи роль `Neo Knight` у сервері Discord Neo.

Galxe Quest—це платформа для побудови та залучення у Web3-спільноти шляхом повністю готового рішення без коду для зв`язку проектів з особами та виконання активностей через платформи соціальних мереж. За даними Dune Dashboard Galxe, платформа кампанії залучила приблизно 25,29 мільйонів унікальних адрес на 34 блокчейнах через більше ніж 58 000 квестів.

Повне оголошення можна знайти за посиланням нижче: https://x.com/TrendX_official/status/1814193641289929000

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть