Прогнози ціни біткоїна на липень 2024: у зеленому або червоному?

Прогнози ціни біткоїна на липень 2024: у зеленому або червоному?

Чи закриє ціна біткоїна липень в зеленому або червоному? Історичні дані вказують напрямок

До цього часу у липні ціна біткоїна показала позитивний рух, вийшовши з ведмежого тренду червня і піднявшись до нових щомісячних піків. Хоча цей ріст був обнадійливим, він все ще залишає сумніви в серцях інвесторів, оскільки ціна BTC залишається нижче $70,000. З місяцем підходить до швидкого кінця, залишається питання, чи закінчиться ціна біткоїна цей місяць в зеленому або чи вона знову підкориться ведмедям.

Як ціна біткоїна виступала в історичному аспекті

Історичні дані часто можуть бути корисними для інвесторів, коли мова йде про волатильні активи, такі як біткоїн, оскільки вони можуть дати уявлення про те, куди рухатиметься ціна далі. Зокрема, ціна BTC повторила ті ж тенденції, однією з яких є чотирирічний цикл бикових ринків.

На короткостроковому горизонті перегляд результатів за місяцями також може бути корисним індикатором того, куди може рухатися ціна біткоїна наступним часом, особливо беручи до уваги те, як ведуть себе місяці перед липнем порівняно з історичними даними.

Використовуючи дані від Coinglass, ми бачимо, що щомісячні доходи від біткоїна за перший квартал року відповідали виконannie прошлорічних результатів. Перші три місяці січень, лютий і березень були зелені, так само, як і в минулому році.

Проте у другому кварталі ціна біткоїна взяла цікавий оборот щодо місячної динаміки. Замість того, щоб триматися за попередніми виступами, кожен місяць робив протилежне до того, що відбулося в цьому ж місяці у 2023 році.

Наприклад, у квітні 2023 року біткоїн побачив позитивні щомісячні доходи в розмірі 2.81%, але в квітні 2024 року він став від`ємним, оскільки ціна впала на 14.76%. Це відбулося і з травнем і червнем, із зростанням на 11.07% в травні 2024 року порівняно з падінням на 6.98% у травні 2023 року, та з падінням на 6.96% в червні 2024 року порівняно з зростанням на 11.98% у червні 2023 року.

Інформація взята з: Coinglass

Переходячи у третій квартал, здається, що біткоїн продовжує тенденцію, яка почалася в другому кварталі. Залишилось всього тиждень до закінчення липня, і ціна біткоїна вже зросла на 7.27%, порівняно з падінням на 4.02% у липні 2023 року.

Тепер, якщо третій квартал піде в тому ж напрямку, що й другий квартал, це означає, що липень може завершити липень 2024 року в зеленому. Крім того, враховуючи, що серпень 2023 року супроводжувався втратою ціни на BTC у розмірі 11.29%, це обіцяє добре для ціни, оскільки це може вказувати на зростання ціни на майбутній місяць.

Зображення виконане з Dall.E, графік з Tradingview.com

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть