Виведення $484 мільйони з Grayscale Ethereum ETF

Виведення $484 мільйони з Grayscale Ethereum ETF

Грейскейл Ethereum ETF бачить виведення $484 мільйони в перший день

Інвестори вивели $484 мільйонів з Грейскейл Ethereum Trust (ETHE), який зараз торгується як ETF, в перший день торгівлі, дані від Farside показують.

Здорнік: Farside Investors

Як повідомляє Crypto Briefing, на перший день було здійснено угод на суму $458 мільйонів в ETHE акціях. Тепер виведення свідчить про значну активність продажу. Аналітик ETF Bloomberg Ерік Балчунас оцінює, що виведення становить приблизно 5% від загальної вартості фонду.

`Не впевнений, що вісім новачки можуть компенсувати [з] потоками на таку величину. З іншого боку, можливо, найкраще це просто якомога швидше зробити, як відірвати бинт`, - заявив Балчунас.

Грейскейл був домінуючим гравцем на ринку інвестицій в Ethereum. Його Ethereum Trust є провідною опцією для регульованих інвестицій в Ethereum, з більш ніж $9 мільярдами активів на липень 2024 року.

З іншими емітентами, які зараз виходять на ринок, може відбутися деяка ротація на ці нові продукти, особливо з урахуванням того, що Ethereum ETF від Grayscale вважається дорожчим, ніж інші.

Подібно до досвіду з Grayscale Bitcoin Trust, виведення з Grayscale Ethereum Trust не є повністю неочікуваним. З відсотковою ставкою витрат 2.5%, ETHE є найдорожчим американським ETF, який інвестує безпосередньо в Ethereum.

Натомість, Grayscale Ethereum Mini Trust (ETH), новий продукт фірми, є одним з найдешевших сходинних Ethereum фондів на американському ринку.

Плата за управління фондом становить 0.15% від чистої вартості активів (NAV) довіри. Вартість 0.15% плати звільняється на перші 6 місяців торгівлі або до максимуму $2 мільярдів активів під управлінням (AUM).

Плата в розмірі 0.15% ETH знищує конкуруючі сходинні Ethereum ETF від провайдерів, таких як BlackRock, Fidelity та Invesco, як повідомляє Crypto Briefing.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть