Стейблкойни на Lightning Bitcoin: прорив у фінансовій екосистемі

Стейблкойни на Lightning Bitcoin: прорив у фінансовій екосистемі

Запровадження стейблкойнів на мережі Lightning Bitcoin

Світ фінансових активів та альтернативних валют офіційно прийшов на Bitcoin. Якщо цього не було зрозуміло вже після потоку нових протоколів, породжених рухом Ординалів, випуск протоколу Lightning Labs` Lightning-native Taproot Assets виглядає як консекрація до явища.
  • Понад два роки після того, як протокол був оголошений, користувачі та розробники тепер можуть відкривати канали в валюті свого вибору та використовувати існуючу інфраструктуру мережі Lightning. Хоча Taproot Assets був перевершений у своїх зусиллях привнести активи до Bitcoin більш наївними протоколами, такими як BRC-20 або Runes, терпіння було винагороджено, оскільки прихильники протоколу вважають, що він перевершує в усіх аспектах, від масштабованості до безпеки.
  • З мільярдами, якщо не трільйонами можливостей стейблкойнів, Taproot Assets позиціонується як сильний претендент на перехідний міст між доларовою економікою та Bitcoin.

Для кращого розуміння, наскільки їх протокол витримує порівняння з існуючими рішеннями, я спілкувався з деякими членами команди Lightning Labs, коли вони готувалися впровадити світ фінансів у Bitcoin. Ми дослідили переваги Lightning як шару взаємодії та чому Taproots Assets може відкрити наступну фазу інновацій, зближуючи економіки за допомогою взаємодії Lightning.

Блокуючи економіки за допомогою взаємодії Lightning

Проліферація стейблкойнів минулого десятиліття розділила світову економіку з ланцюга та утримувала її на відстані від Bitcoin. Будь-хто з невеликим досвідом використання тих мереж може підтвердити проблеми, які виникають від різних стандартів токенів та їх незв’язність.
  1. У сьогоднішньому екологічному середовищі блокчейну випускники мають тримати крок з безконечними інтеграціями, щоб підтримувати інфраструктуру та ліквідність, необхідну для успіху цих ланцюгів. Користувачі, не здатні відправляти платежі через екосистеми, часто залишаються в ризику та складностях переходу між мостами між ланцюжками. Команда Lightning Labs переконана у можливості Lightning Network виблискати як зв’язкова тканина для цих економік.
  2. «Хоча стейблкойни схильні мати ефект мережі, включаючи домінування USDT, дизайн Taproot Assets також ускладнює переказ активів між мережами; наприклад, відправлення стабільної монети в USD та отримання в BTC або відправлення між двома різними стейблкойнами», - говорить головний виконавчий директор Елізабет Старк.

Що відбудеться, коли Taproot Assets буде на мережі Lightning?

⚡️ Миттєвий закордонний обмін! Alice може миттєво відправити USD Bob в EUR.

#LightningNetwork #TaprootAssets #StableCoin #Lnfi pic.twitter.com/YOm6PJDwNs — luke (@Web3Luke) July 20, 2024
... (додатковий текст)
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть