Грейскейл переміг $1 млрд у Ethereum на Coinbase перед торгівельним дебютом ETF в США

Грейскейл переміг $1 млрд у Ethereum на Coinbase перед торгівельним дебютом ETF в США

Грейскейл переміг $1 мільярд у Ethereum на Coinbase перед дебютом торгівлі ETF в США

Менеджер криптовалют Grayscale передав велику суму Ethereum на Coinbase Prime, оскільки біржові фонди (ETF), пов`язані з цим активом, готуються до торгівельного дебюту в США на цьому тижні.

Операція Grayscale на $1.01 мільярда на Coinbase Prime у середу спонукала учасників ринку вважати, що Grayscale може готуватися до продажу для реінвестування в інший криптоактив, такий як Solana.

Джон Кампанья, управляючий партнер криптовалютного хедж-фонду Nexyst Digital і раніше пов`язаний з Coinfund і Blackrock, відкинув ці твердження у вівторок у пості на X, сказавши, що Grayscale ймовірно не перерозподілить свої утримання Ethereum.

Це сталося через те, що Grayscale перекинув 10% свого утримання Grayscale Ethereum Trust (ETHE) до свого окремого Ethereum ETF (ETH) 18 липня, пояснив Кампанья.

Очікується, що новий фонд стане активним у середу, з власниками ETHE, які отримають свої пропорційні позиції ETF.

Для полегшення переміщення менеджер активів перекинув $1 мільярд, або 10% своїх $10 мільярдів активів на Coinbase Prime, як оголосив Grayscale тиждень тому, написав Кампанья.

`Цікаво буде побачити виведення з ETHE, оскільки вони відмовляються знижувати свою ... комісію,` сказав Кампанья. `Я думаю, що ці виведення будуть реінвестовані у низькозатратні ETF, такі як власний Ethereum з комісією 15 базисних пунктів від Grayscale. Блискучий хід від них, оскільки вони квазі-гарантують, що більше активів залишаються всередині.

`Grayscale жодним чином не знижує,` написав Ерік Балчунас, аналітик ETF в Bloomberg, у пості на X 18 липня. `Це означає, що вони вдісім разів вищі, ніж у конкурентів.` Очікується, що Grayscale буде підтримувати комісію у розмірі 2.5% на ETHE.

Хоча алгоритмічна фірма торгівлі Wintermute вказала, що попит на Ethereum ETF може бути нижчим, ніж очікувалося, аналітики залишаються оптимістично на свій дебют у середу.

Метт Хоган, головний інвестиційний офіцер у Bitwise Asset Management, висловив думку, що Ethereum може досягти навіть $5,000, раніше повідомляло Decrypt.

Ethereum вже почав рухатися в гору, перевищуючи $3,500 17 липня після значного спаду на початку місяця.

Grayscale є однією з численних головних інвестиційних фірм, включаючи BlackRock, Fidelity та Franklin Templeton, які готуються запустити Ether ETF.

Попит на фонди прогнозується у розмірі від $3.2 мільярда до $4 мільярдів.

Редагував Себастьян Сінклер

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть