Bitcoin: шлях до успіху

Bitcoin: шлях до успіху

Майкл Сейлор виносить важливе заявлення про Bitcoin, коли BTC стрімко зростає до $68,000

Підтримувач Bitcoin та співзасновник компанії з бізнес-аналітики MicroStrategy Майкл Сейлор звернувся до спільноти BTC з булішним твітом, у той час як провідна криптовалюта світу показала значний ціновий стрибок.

Незважаючи на ріст вище рівня $68,000 раніше сьогодні, Bitcoin втратив цей ціновий пік і був відкинутий вниз протягом останніх кількох годин. Bitcoin перевищує S&P 500 та Nasdaq.

Майкл Сейлор поділився діаграмою, яка показує перевагу Bitcoin над традиційними активами та як BTC зростав з 10 серпня 2020 року - дня, коли MicroStrategy вперше придбала Bitcoin.

За останні чотири роки річна ставка доходу від Bitcoin склала 55%, у той час як індекси S&P 500 та Nasdaq показали лише 14%. У той час як золото та срібло показують 5% та 2%, облігації продемонстрували -2%, за даними діаграми.

`Bitcoin є єдиним шляхом до успіху`, - твітнув Saylor, нагадуючи спільноті, що недавно курс акцій MicroStrategy також перевищив багато інших компаній, включаючи Nvidia.

#Bitcoin є єдиним шляхом до успіху. pic.twitter.com/08jMFa1M9l - Майкл Сейлор⚡️ (@saylor) 22 липня 2024 року

Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Преимущества биткойна для производителей кофе из Сальвадора
Сальвадорские производители кофе воспользоались биткойном для международных платежей, обеспечивая справедливые цены и устраняя посредников. Это стимулирует справедливую торговлю и эффективность сделок. 👏🌍 #биткойн #кофе #Сальвадор
Просмотреть
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Влияние Федерального резерва на крипторынок
Федеральное резервное управление влияет на крипторынок. ETH/BTC достигла минимума, прогнозы на рост. XRP торгуется по $0.584, ожидается достижение $0.94. Инвесторы реагируют на изменения ФРС, положительная траектория цифровых активов 📉🚀
Просмотреть
Опасности для быков Bitcoin
Опасности для быков Bitcoin
🐂 Бычий рост Bitcoin после скачка до $64000 вызван спекуляциями о ФРС. Осторожный прогноз на следующую неделю. 📉
Просмотреть
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Цена биткоина и хешрейт: факторы ралли
Анализ: Возможный рост цены биткоина из-за увеличения хешрейта и аккумуляции биткоинов майнерами. Исторические данные подтверждают эту связь, сигнализируя о потенциальном ралли. 📈🔗 #криптовалюты
Просмотреть