Фальшиві Telegram-канали: попередження для спільноти SHIB

Фальшиві Telegram-канали: попередження для спільноти SHIB

Критичний Штосьо Кусама Алерт виданий спільноті SHIB

Спільнота Шиба Іну отримала термінове попередження щодо шахрайства, що видається як Шиба Іну лідер Штосьо Кусама в Telegram. Попередження попереджує утримувачів SHIB бути бджолами проти шахраїв на Telegram, які видають себе за Штіосьо Кусама та просять кошти.

У твіті, фокусований на Шиба Іну X керівництво ShibArmy Scam Alerts попереджує спільноту SHIB бути обережними щодо шахраїв на Telegram, що видають себе за лідера Шиба Іну Штосьо Кусама та просять кошти.

Оберегайтеся від шахраїв в #Telegram, що видаються за @ShytoshiKusama та просить вас про кошти.

Кусама ніколи не проситиме у вас коштів.

Будьте в БЕЗПЕЦІ #Shibarium pic.twitter.com/RSpjOWATtm — Shibarmy Scam Alerts (@susbarium) 20 липня 2024 року

Шахраї все частіше спрямовують свою увагу на спільноту Шиба Іну, намагаючись скористатися популярністю токену собаки. Ці шахрайські актори створюють фальшиві профілі та акаунти, щоб імітувати законні фігури в спільноті Шиба Іну, на цей раз Штосьо Кусама, та підходити до недоречних членів спільноти із проханнями про гроші, часто обіцяючи винагороди чи ексклюзивні можливості.

У попередженні підкреслюється, що Штосьо Кусама ніколи не просить коштів у кого-небудь. Будь-які такі прохання повинні розглядатися як шахрайство та негайно повідомлятися.

У цьому світлі спільноті SHIB радять бути інформованими і обережними, переконуючись, що вони слідують тільки офіційним джерелам для оновлень та комунікацій. Спільнота Шиба Іну попереджена про фальшиві Telegram-канали, що сприяють розподілу аірдропів.

У іншому твіті ShibArmy Scam Alert попереджує спільноту Шиба Іну про фальшиві Telegram-канали, що сприяли розподілу аірдропів із ніякими зв`язками з екосистемою Шиба Іну, зазначаючи, що це шахрайство.

«Будьте обережні з фальшивими Telegram-каналами, що просувають аірдропи, міграцію токенів чи будь-які пропозиції, що потребують підключення вашого гаманця, щоб отримати безкоштовні активи. Це все шахрайство, призначене для вимивання вашої криптовалюти,» написали ShibArmy Scam Alerts у твіті. Зазвичай ці шахрайські веб-сайти створюють відчуття терміновості, показуючи таймери зворотного відліку з метою обману користувачів у претензіях швидко склавши, не перевіряючи легітимність, він ще додав.

У цьому світлі члени спільноти Шиба Іну закликаються ніколи не поспішати і завжди витрачати час на розслідування та переконання в аутентичності будь-яких пропозицій перед підключенням своїх гаманців. Вони також повинні витратити час на перевірку офіційних соціальних медіаканалів і розмову тільки зі значущими особами, щоб підтвердити валідність будь-яких пропозицій.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть