Вплив глобальної відмови IT на криптовалюту

Вплив глобальної відмови IT на криптовалюту

Чи вплинув глобальний відмов IT на криптовалюту?

Водночас факти, що оточують цю глобальну відмову IT, все ще встановлюються, однак одна річ є очевидною: централізація може мати серйозні наслідки.

  • 19 червня світ був потрясений розгалуженою та небаченою відмовою - безліч комп`ютерів з ОС Windows стали непридатними через прокляту `синю смерть`.
  • Розгортана розмова виявилася масовою, під час якої підприємства та споживачі в Індії, Німеччині, Австралії, Іспанії, Великобританії та США були наразі.

Щось дуже дивне відбувається зараз: хвилину тому мене дзвонили кілька абсолютно різних засобів масової інформації, всі з комп`ютерами на Windows, які раптово отримали `синю смерть`. Чи бачив це хто-небудь ще? Здається, що вони входять в режим відновлення: pic.twittercom / DxdLyA9BLA - Трой Хант (@troyhunt) 19 червня 2024р

  • Рейси були зупинені на землі, супермаркети не могли приймати готівку, телевізійні новинні канали вибували з ефіру, а деякі лікарні навіть оголошували критичні події.
  • Шість штатів США побачили, що їхні 911 лінії вийшли з ладу, веб-сайти банків були неактивними, а уряди поспішали з екстреними командами, щоб впоратися з наслідками.

Визначні наслідки цієї відмови визначалися кількома ключовими факторами:

На цей момент не здається, що злочинний кібератака був винен у цьому приголомшливому дефекті, що привів багато цифрових сервісів, якими ми всі користуємося, до їхніх колін.

Ви можете також це спробувати, хочете?

  • Проте важливо відзначити, що криптовалютні компанії не постраждали - і хоч факти, що стосуються цієї відмови, все ще встановлюються, одна річ є очевидною: централізація може мати серйозні наслідки.
  • Той факт, що багато критичних елементів інфраструктури були залежні від одного і того ж програмного забезпечення, болісно показує, що може відбутися, коли одна незначна річ перестає працювати, як зазвичай.
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Лидо DAO (LDO): Почему цена может взорваться?
Обзор: Цена LDO снизилась, но нашла поддержку. Возможен рост до $1,50. Криптовалюту хвалят за потенциал. Поддержите движение! 🚀
Просмотреть
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
Топ-перформеры криптовалют на этой неделе
📈 Биткоин застыл на $63 000 после волатильной недели. Ethereum вырос на 7%, SOL и BNB также в плюсе. Топ-перформеры: TAO (+47%), SUI (+37%), APT (+28%). Рыночная капитализация $2,3 трлн. 🚀
Просмотреть
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюты: выход из раннего быка - Крис Берниск
Криптовалюта выходит из раннего быка, инвестор Крис Берниск видит благоприятные условия. Технические условия подтверждены, рынок готов к новому восходу. BTC торгуется почти на 30% выше за последний месяц. 🚀📈
Просмотреть