Новий посібник EEA для регулятивної невизначеності в DeFi

Новий посібник EEA для регулятивної невизначеності в DeFi

Новий посібник EEA для вирішення регулятивної невизначеності в законодавстві про DeFi

Альянс підприємств Ефіріуму (EEA) запустив комплексний посібник з оцінки ризику DeFi з метою розвіяти складнощі та регулятивну невизначеність, що оточує децентралізовану фінансову сферу (DeFi).

Хоча ініціатива з боку EEA в першу чергу спрямована на підтримку інновацій у просторі DeFi та вирішення побоювань щодо можливо обмежувального законодавства від глобальних регуляторів.

Недавно випущені директиви досліджують тонкощі DeFi операцій, пропонуючи детальні уявлення про способи оцінки, управління та зменшення різних ризиків. Цей ресурс надходить у критичний момент, коли EEA підкреслює значну прогалину в послідовних стандартах бухгалтерського обліку та регулятивному керівництві, особливо очевидну в рамках регулятивних актів ЄС про криптовалютні активи на ринку.

Ці директиви спрямовані на забезпечення DeFi протоколів інструментами для активної взаємодії з вимогами в сфері дотримання та встановлення найкращих практик підтримки ризику в галузі. Крім того, вони призначені для допомоги розробникам DeFi продемонструвати обережність в умовах, де докладні регулятивні вимоги є рідкісні. Поміж зростаючого тиску від регуляторів та політиків, що загрожують антикриптовою законодавством та заходами з реалізації, директиви EEA охоплюють широкий спектр.

  • Теми охоплюють управління та токеноміку, проблеми програмного забезпечення, ліквідність та дотримання регуляторних та зовнішніх ринкових факторів.
  • Також вони вирішують конкретні виклики у програмних компонентах, такі як оракули, смарт-контракти та мости, фокусуючись на безпеці та взаємодії.

Для практичного застосування директиви перераховують найкращі практики управління ризиками, такі як навчання користувачів, програми для пошуку помилок, стрес-тести, оновлення з точки зору безпеки та шифрування даних. Включений обширний глосарій термінів DeFi призначений для допомоги новачкам у навігації у складному жаргоні галузі.

Крім допомоги розробникам, директиви служать як референс-структура для регуляторів та органів ліцензування, вже впливаючи на вимоги ліцензування на Абу-Дабі Глобал Маркет (ADGM) та включаються в програми використання пісочниці ЄС.

Також важливість регулятивного участі в розвитку DeFi підкреслив Невіль. `Найкращий спосіб, щоб це сталося, - це щоб регулятори взяли участь разом з представниками індустрії у підході розвитку з багатьма стейкхолдерами,` він вказав.

Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
Сделай ставку: выборы президента США 2024 года - SynFutures предлагает перпетуальные контракты
СинФьючерс запустил перпетуальные контракты на выборы президента США 2024 с 10-кратной маржой. Ставки на Харрис и Трампа, прогнозируется победа Харрис. Обе пары торгуются выше $0, почти $366k на TRUMP и $105k на HARRIS. 🇺🇸🔮🚀
Просмотреть
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen: инновационный слой ликвидности RWA
Clearpool представила Oxygen - инновационный слой ликвидности RWA для Ozean. Разрешенные пулы заемщиков обеспечивают краткосрочный капитал с рыночными вознаграждениями. Oxygen (O2)поддерживает унифицированную корзину RWAs, токены и криптоактивы. Новый подход позволяет предприятиям получать доступ к ликвидности по низким ценам. 🚀🌊
Просмотреть
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Три способа изменения финансовых услуг через DeFi
Обзор: DeFi изменит финансовые услуги. Токенизация, доступность 24/7, возможность стать своим банком. Будущее DeFi - цифровое, открытое, глобальное 🌐.
Просмотреть
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap: децентрализованная платформа для торговли
AirSwap - платформа для торговли токенами ERC-20 и NFT. Децентрализована, без кастодии, контроля средств и рисков контрагентов. Использует смарт-контракты, сэкономив на депозитах и эскроу. Создатели - Овед и Моситес, с консультантами Новограцем и Лубином. Предотвращает манипуляции, поддерживая гибкие торговые протоколы и членские функции AST токена. 🚀🔒💱 #AirSwap #децентрализация
Просмотреть