Подарункові картки у додатку Polkadot: партнерство з Raise і Parity Technologies

Подарункові картки у додатку Polkadot: партнерство з Raise і Parity Technologies

Подарункові картки прибудуть у додатку Polkadot Вчора було оголошено партнерство, через яке буде можливо придбати подарункові картки безпосередньо у додатку Polkadot.

Це подарункові картки в національній валюті, які можна витрачати у понад мільйоні магазинів, мереж або сайтів електронної комерції.

Резюме

Партнерство для введення подарункових карток у додаток Polkadot Роль компанії Raise Паритетні технології Екосистема Polkadot DOT для оплати подарункових карток у додатку Polkadot Коментарі щодо ініціативи

Партнерство для введення подарункових карток у додаток Polkadot

Партнерство, яке зробило це можливим, - це партнерство між компаніями Raise і Parity Technologies.

Мета цієї ініціативи - упростити та зробити вигіднішим використання криптовалют для повсякденних транзакцій. Фактично, буде можливо придбати подарункові картки у додатку Polkadot всього лише кількома клацаннями.

Технічно це інтеграція API для оплати спеціальних послуг інфраструктури подарункових карток компанії Raise у додаток Polkadot. Це дозволить купувати подарункові картки безпосередньо у додатку, оплачуючи за них власною криптовалютою Polkadot, DOT.

Крім того, буде можливо отримати кешбек до 20% у DOT. Роль компанії Raise

Таким чином, компанія Raise стає постачальником платежів для мобільного додатку Polkadot.

Дійсно, Raise є важливим постачальником платежів у секторі подарункових карток.

Фактично, це найбільший ринок подарункових карток у США і надає користувачам можливість отримати на замовлення картки від понад тисячі брендів.

Крім того, його інфраструктура безпосередньо інтегрована у ПДВ (точка продажу) багатьох провідних брендів, пропонуючи безшовний досвід оплати, а також надаючи кешбек за всі покупки.

Компанія була заснована в 2012 році, і протягом років вона спростила транзакції на загальну суму понад 10 мільярдів доларів.

Завдяки партнерству з Parity Technologies, вона має намір зменшити рів.ень між сектором криптовалют та роздрібною торгівлею. У компанії Raise є амбітні плани щодо розширення своєї присутності у секторі криптовалют, і в наступних місяцях планується впровадження більше блокчейн-інтеграцій.

Фактично, компанія також працює над тим, щоб у майбутньому зробити свій платіжний API доступним для всіх некастодіальних гаманців Polkadot.

Щодо Parity Technologies, фаундер та CEO Raise, Джордж Бусіс, заявив:

«Тривалий час криптовалюти та традиційна торгівля залишалися в ізоляції. Raise опублікувала свою першу білу книгу з блокчейну в 2015 році, деталізуючи кращий спосіб забезпечити користувачам можливість здійснювати транзакції з підприємствами, але технічні обмеження завадили цьому розвитку. Блокчейн Polkadot надає необхідну технічну підтримку для нарешті втілити нашу візію у життя. Разом ми робимо використання криптовалют для повсякденних транзакцій простішим та вигіднішим. Ми з нетерпінням чекаємо співпраці з командою Parity та з нетерпінням чекаємо показати, як криптовалюти можуть бути безперервно інтегровані у роздрібну та електронну комерцію у майбутньому».

Співзасновник та CEO Parity Technologies, Бьорн Вагнер, додав:

«Коли вперше зустрів Джорджа та команду Raise у 2021 році, я відразу вразився їх візією розблокування використання криптовалют у роздрібних продажах через їх платформу подарункових карток. З того часу ми працюємо невтомно разом, і я пишаюсь всім, що ми досягли завдяки цій інтеграції, дозволяючи всім власникам DOT у нашій екосистемі використовувати свої активи в традиційних комерційних системах. Це партнерство з Raise відкриває абсолютно нову аудиторію для традиційної електронної комерції, і це лише початок того, що ми маємо заплановане на майбутнє».

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть