Нові ETF на Ethereum з комісією - огляд 21Shares, Bitwise, Grayscale, та інших

Нові ETF на Ethereum з комісією - огляд 21Shares, Bitwise, Grayscale, та інших

BlackRock розкриває конкурентну комісію 0,25% за біржовий Ethereum ETF, оскільки емітенти оновлюють документацію

Декілька заявників на біржовий Ethereum (ETH) ETF подали поправки S-1 з докладністю щодо комісій спонсора та умов зняття комісій до SEC 17 липня, готуючись до потенційного запуску торгів наступного тижня.

Практично всі емітенти деталізували комісії та умови зняття комісій спонсора в останніх документах.

BlackRock встановив комісію спонсора 0,25% та зазначив, що він буде стягувати лише 0,12% комісії протягом перших 12 місяців або до початкових 2,5 мільярдів доларів. Тим часом, Fidelity встановиває таку ж комісію 0,25% та зазначив, що зніме всю комісію спонсора до 31 грудня без будь-яких інших умов.

21Shares та Bitwise додали комісію 0,21% та 0,2% відповідно, яку вони повністю знять протягом перших шести місяців або до перших 500 мільйонів.

Grayscale додав 2,5% комісії для свого основного біржового Ethereum ETF, перетвореного з Grayscale Ethereum Trust. Він додав 0,25% комісії та 12-місячне зняття до свого міні ETH trust, який діє до 2,0 мільярдів.

Franklin Templeton повторно підтвердив свою 0,19% комісію та рішення про зняття комісії для перших 10 мільярдів активів. Компанія додала, що період зняття триватиме до 31 січня 2025 року.

Так само VanEck повторно підтвердив свою комісію 0,20% та зазначив, що період зняття комісії триватиме 12 місяців від запуску або до перших 1,5 мільярдів. Invesco Galaxy також повторно підтвердив свою комісію 0,25% та початкову комісію 0,25%.

ProShares не подавав даних про комісії або зняття. Запуск очікується.

Коментуючи комісії, аналітик ETF Bloomberg Ерік Балчунас ставив під сумнів можливість кожного фонду залучити значні кошти порівняно з коштами, відкритими від конвертованого ETF від Grayscale.

Балчунас сказав:

«Чи вистачає у цих новонароджених достатньо сили для компенсації цих виведених коштів a la BTC. Коротко кажучи, [Grayscale’s] комісія 2,5% ускладнила шлях до порядног о числа чистих потоків. Ми побачимо».

Останні додатки є одними із останніх кроків до схвалення.

SEC схвалила запропоновані зміни правил для біржових ETH ETF 23 травня. Зміни дозволяють біржам лістинг та торгування фондами, але не надають управляючим активами остаточного дозволу, необхідного для їх видання.

За словами інсайдерів галузі, очікується, що фонди здобудуть остаточні схвалення наступного тижня і почнуть торгувати 23 липня.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть