Біткоін і Ефір Ростуть: Чому Наступний Бичий Ринок Буде Божевільніший?

Біткоін і Ефір Ростуть: Чому Наступний Бичий Ринок Буде Божевільніший?

Bitcoin, Ethereum Ростуть: Аналітик пояснює, чому наступний бичий ринок буде `божевільніший`?

На поточних курсах Bitcoin та лідерів альткоїнів, таких як Ethereum та Solana, продовжують зростати. Незважаючи на відступ раніше сьогодні, BTC міцний і тенденція його руху вище психологічної круглої цифри $60,000. У той же час ціни ETH та SOL стабільні вище $3,300 та $155.

Один аналітик виявив аномалію, коли ціни на криптовалюти та альткоїни підвищуються, відновлюючи після зниження у червні та на початку липня. Бачачи це, одна із спостережень зауважила, що ралі є органічним.

Звертаючи увагу, немає звичайних катализаторів, включаючи зростання ліквідності, яке позначається стрімкими вливаннями, як очікувалося під час вибуху ринку.

Також, немає ознак того, що ціни підвищуються через більше капіталу, що надходить. Це відбувається у той момент, коли Федеральний резерв США не знижує ставки, як у 2020-2021 роках, викликаючи зростання зараз, оскільки очікувалося підвищення інфляції, і воно відбулося.

Те, що відбувається, полягає в тому, що ціни на Bitcoin та криптовалюти підвищуються без основних катализаторів. Великої полегшення далося, коли німецький уряд нарешті продав всі свої монети до 12 липня.

Це збіглося з тим, як ціни на Bitcoin та криптовалюти відскочили від липневих мінімумів. Відскок дозволив BTC очистити ближні рівні ліквідації, тепер підтримку, щоб плавати вище $62,000.

Чи Наступний Бичий Ринок Bitcoin Буде `Божевільніший` та `Довший`?

Тому аналітик вважає, що майбутній бичий ринок буде не лише `божевільніший`, а й більш тривалий. На момент публікації Bitcoin залишається міцним, розширюючись вище $60,000, і трейдери очікують додаткових отримань у наступні дні.

Технічно, покупці мають перевагу, оскільки ціни рухаються вище середньої BB вперше за понад чотири тижні. Покупці непохитні, поглинаючи продажний тиск 4 і 5 липня.

Однак оптимізм високий, що у Bitcoin є ще місце для відскоку. Ключова лінія опори, на яку варто звертати увагу в наступні дні, це $66,000. Якщо цей рівень буде пробитий, ймовірність того, що BTC розпливатиметься вище $72,000, зона, яка не була пробита в червні, залишається високою.

До цієї ноги піднімання відносяться надії на те, що Федеральний резерв США знизить ставки до кінця року. Більше трейдерів ставлять на кілька знижок ставок до кінця року.

Аналітики Goldman Sachs вже переконані, що всі макроекономічні умови готові до знижок ставок. З останніх випусків, інфляція знижується, тоді як ринок праці США міцний.

Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Кросс мертвых на Solana (SOL) отменен: вздох облегчения для инвесторов.
Обзор: Важный отскок для Solana снизил риск кросса мертвых, цена колеблется около $145. Преодоление $160 и $180 может принести рост. Инвесторы надеются на улучшения. 🚀📈👍
Просмотреть
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
Прогноз цены XRP к 1 октября 2024 года
ИИ предсказывает цену XRP к 1 октября 2024 года. Токен укрепляется, ожидается цена $0,66 (+11%). Технические показатели поддерживают рост. Уровень Фибоначчи 1,618 важен для долгосрочных изменений. XRP торгуется выше важных SMA. RSI указывает на импульс. Киты накапливают токены. Рост возможен, но есть риски. 📈🔮🚀
Просмотреть
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Разочарование роста DOGE: ситуация с ценой мем-криптовалюты Dogecoin
Dogecoin сталкивается с сопротивлением после 62% падения, формируя бычий клиновидный паттерн. Попытки выйти из него были неудачными. Необходимо сильное желание быков DOGE, чтобы преодолеть сопротивление и вернуться к росту 📉🚀
Просмотреть
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана: рост на 10% после снижения ставок ФРС
Солана выросла на 10% после снижения ставок ФРС. Аналитики ожидают дальнейшего роста. Инвесторы наблюдают за токеном, надеясь на устойчивость ралли. Вопросы о возможности продолжения роста остаются открытыми. 🚀📈
Просмотреть